نبینم غمتو آبجی !!! اتفاقی افتاده ؟ (sm50) (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نبینم غمتو آبجی !!! اتفاقی افتاده ؟ (sm50) (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شانس شخمیه من بزنه و زنگ نزنه (sm81) 30 تومن رفت تو پاچم امشب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه..ولی از من اینو داشته باش..قدر اونی که دوسش داریو بدون..(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قدرشو می دونم که انقدر به خاطرش به آب و آتیش میزنم ! (sm50)نقل قول:
لااقل خدا کنه بدون دارم چه رنجی میبرم (sm172)
هر چی کردی واسه خودت بوده واسه ارامشت!بقیش خیلی مهم نیست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش باشی همیشهنقل قول:
برام مهم نیست که دیگه صدای قلبم چی میگه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سکوت صدا خواب بیداری..باور کن بعضی وقتها مردن هم مرا به یاد تو می اندازد(sm27)
ممنون آبجی مَلی ! تو هم همینطور ! امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی (sm10)نقل قول:
بهتر از پاکیه بی احساسه ، عشقِ یه فاحشه بعد ِ بکارت
تاریکی از نور بهتره ، وقتی خورشید قاتل محضه ستارست
خیلی وقتا همین بوده واقعیت همینه که بدی خوبه
از فردای کسی حرف نزن تا خبر نداری از دیروزش
(sm21)