(sm2)(sm2)(sm2) یجتمل خواب هوری دیده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm2)(sm2) یجتمل خواب هوری دیده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
(sm2)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm174)(sm174)(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایفون 6 نزدیک به 100 تومن رفته بالا ولی اس 6 با افت 70 80 تومن همچنان به سی نزولی خودش ادامه میده ...
فکر کنم فهمیدن من از یه گوشی خوشم اومده ... (sm27)
(sm59)نقل قول:
سوف ینی چی؟
(sm77) ننجون مینا دچار مدرنیته میشود (sm59)نقل قول:
الان میام کمکت (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا چه كنم نميتونم از حال و هواي جووني بيام بيرون(sm54) دوستام بهم ميگن تو 18 سالگي موندي (sm59)
هر رپي گوش نميدماااااا ، بهرام و حصين و صادق رو دوست دارم (sm120)
گندشو در اوردین بابا چت روم کردین تاپیک رو من خیلی وقتا میامدم اینجا یه ذره خنده میکردم و اعتبار و لایکی و چیزی اما الان دیگه خراب شده میام این تاپیک باید چت کردنای شما رو بخونم خب یا اسم تاپیک و عوض کنین یا دیگه چت نکنین
اینجا فکر کنم مدیر نداره اگه داشت اینجوری نمیشد
صبح پنجاه هزار تومن میذاری تو جیبت ، شب با ۳ هزار تومن برمیگردی خونه
مثل جنگ شده ، گردان میره ، نفر برمیگرده