نیش مادر جان نه از ره کینه استنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقتضای طبیعتش این است(sm120)
(sm174)
نمایش نسخه قابل چاپ
نیش مادر جان نه از ره کینه استنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقتضای طبیعتش این است(sm120)
(sm174)
پس 24 ساله هستی ؟(sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واي چه آهنگي رو يادم انداختي (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه 24 با 42 فرقي ميكنه (sm59)
با 45 چی ؟(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)شکل حاجی خودمونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سن از يه حدي كه گذشت ديگه فرقي نداره (sm50)
پنج سال پیش محمدهوتن به من گفت پدر آیا من فوتبالیست خوبی میشوم؟ به او گفتم مهمتر از اینکه فوتبالیست خوبی باشی این است که انسان خوبی برای جامعه باشی.(sm120)
خیلی تاثیر گذار بود (sm120) دیالوگ فیلم نبود ؟(sm120)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای نگو مادر جان (sm2)نقل قول: