نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواستم يكم فلسفيش كنم نميذاري كه (sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواستم يكم فلسفيش كنم نميذاري كه (sm30)
يك عمر ِ كه ميخوام راهي ِ فردا شيم
اما نميذارن هم پاي هم باشيم
یاد این سریال های آبکی تلویزیون افتادم (sm120) اونجا هم این دیالوگ ها رو داره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الي دموي كهكشاني ها رو شنيدي ؟
نقل قول:
يعني من الان آب بسته بودم ذليل شده؟ (sm39)
دو روزه سرعت به فنا رفته (sm25)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم این بود مثه اون دیالوگ های ننه های فیلم ها بود(sm120)(sm174)
ویندوز عوض کننقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
كوفت من هر چي ميگم تو يه ننه بهش اضافه كنا (sm120)
افاقه نكرد (sm25)نقل قول: