11 Savaro Asbo Baroon
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
11 Savaro Asbo Baroon
(sm50)
(sm50)
جوونیم رفته صدام رفته دیگه ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوتا چشمون سیاهت مثه شبهای منه
آه که این لعنتی / این قرص های افسردگی . . . (sm81)(sm50)
بی کلامش خوبه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
کارن همایونفر (sm50)
موسیقی آخرین تانگو حرف نداره - ترانه هاشم خوبه - فقط صدای خواننده تخیلی تشریف داره
(sm59) اوردوز با کلامشم بد نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی مثل ایشون میره با کارن کار میکنه
یکی هم مثل چاوشی میره با کچل کار میکنه
خو نمیگیرم(sm50)
شهاب اکبری کجایی که یادت بخیر ... (sm59)
نیمه خالی عجب فضایی داره ... (sm228)
قد عمر فروغ کوتاهم ... (sm181)
عجب فیلمی ساخته " بهمن قبادی " (sm29)
کسی از گربه های ایرانی خبر نداره . . . (sm50)
دیدی آسمون خراب شد سر من ...(sm50)
میگم میترسم از دریای عشق تو
میگی عیبی نداره قایقت میشم (sm50)
نمیشه زمین خورد و گریه نکرد .. (sm50)
اگه این آلبوم آخرین تانگو رو محسن میخوند شاهکار میشد ... (sm25)
برای بار سوم (sm50)
زمستونه و برف و بارونه و
زمستونه و یه خیابونه و
زمستونه و غم فراوونه و
زمستونه و من یه دیوونه و
زمستونه و هق هق شونه هام ،یه شومینه و بغض این خونه و
زمستونه و قلب داغونه و، زمستونه و اشک رو گونه و ...
(sm27)
آی شقایق ما جماعت دردمون از خودمونه (sm50)
(sm54)یا خدا دریم تیتر
(sm120)
واقعا از دیدن فیلم بندباز شگفت زده شدم .. (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
80 تومن ..
من خوشم نیومد ازش ..
استان وایر- رییس دادگستری شهرستان آوج گفت سن ازدواج در حال حاضر در روستاهای این شهرستان به 10 تا 13 سال کاهش یافته است.
به گزارش فارس از قزوین، «حسین یوسفی» گفته است: «آمار اعتیاد و طلاق نیز در این شهرستان رو به افزایش بوده و بی کاری بی داد میکند.» پیش از این، مدیر کل ثبت احوال استان قزوین به تابناک گفته بود: «سال گذشته در قزوین بیش از 920 دختر در گروه سنی 10 تا 14 سال ازدواج کرده اند. البته در این مدت، ازدواج یک دختر زیر 10 سال نیز به ثبت رسیده است.»
برف (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر این 320 نیومده؟! (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زایا سلیمان: این آلبوم یکی از متفاوتترین آلبومهای این سالهاست
امیر راستی تو کدوم البوم فریدونو میخواستی ؟
اها داشتم اینو هی یادم میرفت ازت بپرسم ... (sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
w.a.s.p. Miss Youنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوش کن پسر (sm50)
گفته بـــودم بی تو می میــرم ولی ایــن بار ، نه
گفته بـــودی عاشقـــم هستی ولی انگــار ، نه
هـــرچه گویی “دوستت دارم” به جز تکرار نیست
خو نمی گیــــرم به این تکــــرارِ طوطیــــوار ، نه
تا که پا بندت شَــوَم از خـــویش می رانی مـــرا
دوست دارم همدمت باشــم ولی ســــربار ، نه
دل فروشی می کنی گویا گمان کــــردی که باز
با غــــرورم می خـــــرم آن را در این بــازار ، نه
قصد رفتن کـــــرده ای تا باز هـم گویــم بمـــان
بار دیگـــر می کنــم خواهش ولی اصــــرار ، نه
گه مـرا پس می زنی ، گه باز پیشم می کشی
آنچه دستت داده ام نامش دل است افسار نه
می روی اما خودت هم خــــوب می دانی عزیـــز
می کنی گاهــی فــــرامـوشم ولی انکـــار ، نه
سخت می گیـری به من با اینهمه از دست تـو
می شوم دلگیـــر شایــد نازنیــن ، بیــــزار ، نه
عجب حلوای قندی تو ، امیر بی گزندی تو
عجب ماه بلندی تو ، که گردون را بگردانی
پروانه ها وقتی که می سوختن
تقدیرتو دوختن به تقدیرم
هر وقت دلت میگیره میسوزم
هر وقت دلت میسوزه ،میمیرم
خیلی دلم گیره…
خیلی گرفتارم…
دوست داشتنت خوبه
خیلی دوست دارم
گوشی جدید اپل سه ماه دیگر می آید: آیفون ۵ اسای