وای ننه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ننه مگه بده ؟(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
وای ننه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ننه مگه بده ؟(sm2)
پس دیگه نت نیانقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گول همین حرفا رُ خوردیم دیگه....اون وقت خام بودیم چیزی حالیمون نبود..اخه ادم 18 19 ساله چی حالیشه خدایی !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا نه ادبیات من رشته های دیگری مد نظرم بود منتها کلا مسیرمُ اشتباه رفتم از انتخاب رشته دبیرستان تا همین الانش من هر کاری کردم بعدا مثل سگ شیمون شدم ....
ادبیاتم تو دانشگاه های ایران زیاد به درد نمیخوره...یعنی اونی که ما دنبالشیم نیست واقعا...اینا رُ از زبون چند نفر از بچه هایی که خوندن و بعضی ها که نیمه کاره رها کردن همیشه شنیدم !
چه رشته ای خوندی امین ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اتفاقا كلي بهم انرژي ميده (sm22)
دقيقا مثه من (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه گهي خوردم رفتم رياضي
تا آخر عمر مثه سگ پشيمونم ...
(sm120)
آماده کن خودتو برای دندون مصنوعی(sm120)نقل قول:
دندون طلا در بیار بنداز تو لیوان آب (sm2) صبح بلند شدی سر بکش(sm2)
آلبوم چاوشي بيادنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديگه فكر نكنم زياد بيام (sm172)
آدم باید در هر حالتی نت بیاد (sm120) حتی با دیال آپنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زندگی بدون نت مثه تشک بدون کشتی گیر میمونه(sm120)
نقل قول:
حالم بد شد ديوونه (sm39)(sm8)