قربونت لطف داری علیرضا جان (sm127)(sm4)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قربونت لطف داری علیرضا جان (sm127)(sm4)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشگل شناسیت بماندنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش نصف درک موسیقی تورو داشتم (sm176)
همیشه میترکونی کاش خودت موزیسین میشدی(sm176)
به نظرم موزیک عالی ... اما صدای خواننده خوب نیست :(نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی به نظرم بی کلامم میشد بهتر بود باز
بابا این همه چوب کاری چرا. به خدا خجالت زده میکنی علیرضا (sm25)نقل قول:
خیلی ممنونم از این همه لطفت (sm134)(sm19)
این چه حرفیه تو خودت بدون هیچ تعارفی سلیقه ات حرف نداره
حقیقتش رو بگم من از ته دل خوشحال میشم وقتی آهنگی را تو باران شیر میکنم و میبینم شما و دیگرانم هم خوشتون اومده ازش
انشااله سالهای سال همه زنده باشیم و اینجا هم پایدار باشه تا بتونیم آهنگای قشنگ بین هم به اشتراک بزاریم
ضمنا گفتی موزیسین یه چند وقت کلاس کیبرد رفتم نمیدونم بتونم بازم ادامه اش بدم یا نه. زندگی و هزارجور گرفتاری (sm172)
(sm173)نقل قول:
این یارو از مقلدین سیاوش بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود اهنگ جالب بود ولی اصلا با صداش همون موقع هم حال نمیکردم
اصلا شروع اهنگ هم شبیه یکی از اهنگای سیاوش بود
عشقی(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 نفرم به راه راست هدایت کنی خیلیه(sm2)
کو یه چنتا اهنگ بده ببینم سلیقت چه جوریهنقل قول:
در خدمتیم داداش فقط امیدوارم بپسندین آهنگارو (sm204)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا این کار رو بگیر (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این آلبوم یونانی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم تا حدودی با سلیقه ام آشنا باشی
قبلا آهنگای یونانی بهت معرفی کرده بودم موری جان
اولین اجرای اهنگ میترسم در کنسرت دیشب