من که هنوز هستم که... من کِیلی با مهرفت است! (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من که هنوز هستم که... من کِیلی با مهرفت است! (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب بالا و پایین داره دنیانقل قول:
عجب این روزگار دلسرده با ما
یه روز دور و برم صد تا رفیق بود
من و امروز ببین تنهای تنها
(sm50)
تو شماره بده من هواتُ دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه یه روزی مثل من یکی زنگید گفت شناختی و صداش شبیه یه دختر 14 ساله بود شک نکن مینا ـس (sm2)(sm2)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز كي بُوَد مانند هميشه؟(sm59)
بانو تایید می کنی ؟ (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا به همراهت... سعی کن با 2 3نفر هم تیپ خودت خونه بگیرید توی خوابگاه نابود میشی (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دول خیس کن جفت پا برو تو سینه ـش نفسش بند بیاد غلط میخوره واسه برادر بزرگترش بلبل درازی کنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
be worry, will not solveنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هستیم که شلوغش میکنی (sm120)نقل قول:
وزنش بیشترِ نه زورش... ولی آرمین ما پوریای ولی ایِ واسه خودش الان میزنه نفله ـش میکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]