ستار آهنگ داده .. (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
ستار آهنگ داده .. (sm74)
سلام سینجول
جان خودت یه نرم افزار تبدیل خوب معرفی کن 5 تا دل کردم هیچ کدوم بدرد نمیخوره (sm178)
نرم افزاری از کیفیت نزنه
(sm74)
MeGUI
StaxRip
Hybrid
دستت درد نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی وی دی ریپ هم اگه داشتی چیز خوبی بده دمت گرم
dvd هم ریپ میکنه ..
X265 هم همشون ساپورت میکنن ..
کلا گروهایی مثل Ganol و aXXo و scOrp و ShAaNiG ..
از همین 3 برنامه استفاده میکنن ..
آها پس خوبه ! فقطنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Hybrid رو پبدا نکردم هرچی گشتم
امیر چرا بیداری !?؟!
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان مرسی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر جان اگه بیکاری هروقت شد اینارو هم بدهنقل قول:
خودم بلد نیستم دل کنم
2011 - Love (Deluxe Edition)
1999 - On The 6
2012 - Dance Again...The Hits
2002 - This Is Me...Then
یه مجموعه سینگل هم داره اونم بده دیگه تمام هر وقت شد عجله ای ندارم
یا قمر بنی هاشم (sm77)نقل قول:
سیستمت نمیترکه این همه نرم افزار (sm54)
همش نی اینا ..
(sm2)نقل قول:
نرم افزار دی وی دی ریپ
کانورت هر چی داشتی خوب بده
(sm2)
3 تا نرم افزار جدید DVD برا تست نصب شد بدم به الی حالشو ببره .. (sm50)
نه مجموعه نداره اونا رمیکسه حواسم نبود
فقط همون آلبوما
این cloud file manager هم چیز خوبیه شبا با این آپ میکنم
2 تا هم میشه همزمان آپ کرد فقط سرعت نصف میشه
آپلودبوی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو مگه خری 2 تا میزنی ..
نه آخه میبینی بعضی از شبا خسته ام خوابم میگیره 2 تا رو با هم میزنم صبح پا میشم هر 2 آپ شدهنقل قول:
فرقی هم نداره چون اگه یه فایل با سرعت 60 تا بره ....دوتا که میشه میشه هر کدوم 30
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سرت با idm چطو دان میکنی په بذار تو صف خودش پشت سر هم بره دیگه ..
البته بنده به صورت پیشرفته تر کار میکنم ..
خودش تو تایم مشخص شروع به آپلود شدن میکنه و تایم مشخص قط میشه آپلودام ..
بلد نیستم اگه راست میگی نشونم بده واسه اکثر وقتا سرعت میاد پایین لازمهنقل قول:
(sm70) اون عکس از دستکتاپ گذاشتم پیدا کن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصا من آپلودم بدون استفاده از مرورگره ..
چه فایل چه عکس ..
قبلا هم اینجا گفتم به بچه ها ..
خب منم از همون نرم افزاره آپ مکنم مرورگر مالیده سنقل قول:
win x convertor هم داشتی اونو نصب کردم ولی ویندوزم به فنا رفت نمیدانم چجور بود خوبه ؟
فقط بدیش اینه قابلیت pause نداره
نقل قول:
اون نرم افزار فقط برا آپلودبویه ..
دارم یه برنامه آپلود میکنم میدم هم تو هم الی استفاده کنین ..
همه کارس هم صدا هم ویدیو هم DVD هم Bluray ..
tnxنقل قول:
05 Kharabati
(sm50)
چه حالی میده ..
سریال arrow اومده اول صبی نسخه 1 گیگی میزنیم کم حجم میکنیم برا خودمون ..
(sm118)
80 مگ .. (sm118)
برنامه ریپ رو براتون آماده کردم ..
فقط دان کنین از فشرده خارج کینین اجرا کنین کرک شده س ..
کانفیگ هم شده س کیفیت 720 و 480 فقط بزنین ریپ ..
هیچ برنامه ای ندیدم انقد سرعت ریپش بالا باشه خیلی سریعه بی شرف .. (sm118)
الی بگیر دان کن ..
بعدشم اگه منظورت ریپ سایتای ته مدیا و ... هه اون با همون 3 تا برنامه که بت گفتم هس ..
(sm27)
(sm120)
های های امتحانا تموم شد (sm50)
(sm77) واقعاً میگم یه مدت دو دل شده برم خارج ، ولی حالا هر کی رو میبینم میگم هر کاری میکنین خارج نرین آقا (sm2)اون تاپیک هم گفتم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه نمیبینی محبوب ترین ها رو صفحه اول سایت (sm120)