(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=!..:: joker ::..!;125322]نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما در قضاوت آزادي عزيزم (sm134)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
نرو نرو ديوونه ميشم
نرو نرو بيخونه ميشم
اگه بري با رفتن تو
با غم تو همخونه ميشم
(sm2) حميد عسكري
آقا من يه بار بايد بدجور گند بزنم به اين
نقل قول:
(sm39)
به من چه ؟(sm120) هی میزنه(sm86)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیکه کلام یادت رفت (sm120)
بله خب (sm120)نقل قول:
آهنگ رضا صادقي قشنگه
نقل قول:
ميزنم بميريا (sm169)
(sm120)نقل قول:
امروز رفتم مدرسه، خانوم معلم کتکم زد ننه(sm86)