ای بابا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ای بابا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم سندی میخواین گوش بدین ؟ (sm2)
این سری با آهنگی توپ به اسم رمضان (sm137)
(sm224)(sm224)(sm224)
برم یه خورده کالاف آف دیوتی 5 بازی کنم چند وقتی میشه حسابی قاطی نکردم
هادی پست گذاشتما نمیخوای برینی بهشون(sm2)
من میگم بیا برین توش تو میای تشکر میکنی؟(sm59) هادی مشکوک میزنی آفتاب از کدوم طرف دراومده مهربون شدی(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بترکی با این یاد کردن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقصیره امیره با اون انجمنش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با دم شیر شوخی نکن (sm2)
امشب دل من هوس رطب کرده(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ک.یر شیرم نیستی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم برینیم به تاپیکای صادق(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
16 مهمان
واسه این تاپیک یه رکورد محسوب میشه(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش گل خودم خاطرت برا ما خیلی عزیز نبینم ناراحتی(sm127)
نسخ م (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
دوات پیشه خودمه (sm2)نقل قول:
آدرس بده برات بیارم خالصه (sm2)
شماره بده زنگ بزنم فوت کنم (sm120)
آخ آخ شمارتو داشتم دیوونه ات میکردم (sm2)
(sm149)
میلاد کامینگ سون اومد(sm59)
(sm128)(sm10)نقل قول:
آرامشی که اکنون دارم، مدیون انتظاریست که دیگر،از کسی ندارم!
(sm50)
مخلصم ميثم جان،زنده باشى(sm127)نقل قول:
حوصله امون پوکید هادی چیکار کنیم(sm98)
باز دوباره خوابم گرفت .. راستی یه نفر از دوستام گفته قراره از کلتکس سیدی بیاره تا 40 هزار تومننقل قول:
تو نمیخوای چیزی ؟ من اگه پول بیاد دستم چند تا میگیرم فعلا که اوضاع خرابه (sm74)
38 هم شاید بده بستگی داره تا وقتی که بگیره سیدی ها ولی قیمتش همین حول و حوشه
مثله خر موندم تو فکر جور کردن پول دیسک های مایکل جکسون و مدرن تاکینگ (sm74)نقل قول:
کلتکس آلبوم هاش 9 دلار هزینه اش هست.
9 ضربدر 3800 تومن میشه 34200 نزدیک 6 تومن رو هر آلبوم میخواد بخوره اگه خودش دار میاره و هزینه پست بهش نمیخوره(sm50)
برای مایکل جکسون و الکس و مدرت فکر کنم گرون تر باشه دیسک هاشون
هادی کلتکس سایت فروشگاهی داره پارس ویدیو را چجوری میشه تهیه کرد؟(sm173)
اره دیگه البوم خارجی گرونتر در میاد واسه ایران
(sm168)
خب دیگه حالا ما میگیم 30 تومن سیدی ازونور بیارن باید خودشونم یه چیزی بکش روش سود کنن دیگهنقل قول:
نقل قول:
هادی این آهنگ توی کدوم آلبومِ گروهِ سندی یِ !؟ (sm54)
چرا من نه دارمش !؟ (sm74)
هادی مسئله تون؟؟؟؟؟؟نقل قول:
از شرکت ترانه و پارس ویدیو چطوری میشه خرید کرد؟
پارس ویدئو دیگه نیست خیلی کم تو فروشگاه های آمریکا و دوبی پیدا میشه تک و توک تو انبارشون مثلا موندهنقل قول:
مگه تو خدافظی نکرده بودی؟ (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم رقص جوونا ! چجور نداریش . داری بابا فلک امیر گذاشته بود قبلا دانلود کردم
نقل قول:
یافتم (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه هم خب ببین فروشگاه ها از خود شرکت ترانه می گیرن پخش میکنن به لوس آنجلس و و یا دوبی البته ..نقل قول:
خیلیا از شرکت ترانه می گیرن ولی زنگ بزنی به خود ترانه دیوثا فقط یه نفرو بهت میگن که اونم آدم بی شعور و بی انصافیه