بمیر دیوث (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بمیر دیوث (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی فکرم شب و روز صد تا سواله (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا اول زد تلگرامش من گرفتم مشکلیم نداره
200 کیلوبایت کیفیتش بهتره؟ عقل داری؟ میگم فایلش سالمه
میگما.تو اسمت ویدا نیست؟ مثه سیریش میمونه اونم هی دیوث تو دهنشه اخرشم یه جا بد میرینم بهش(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جواب ک.ونی جماعت نمیدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا حالم خوش نیست امروزم بازار کساد کساد بود 100تومن فروش نداشتم اعصاب واسم نمونده یک بیستم فروش دیروزم هم نبود(sm3)
تو این 2 هفته واسه چهارمین باره(sm102)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون 2 تا که کاور نداره ازینجا گرفتم وطی موزیک ما اخری هم سایت خودش.
کونه لقه ترافیک 200 مگم میذاشتم پاش تا سالمشو دانلود کنم از بس خوبه
ینی دیروز 2 ملیون فروش داشتی کیثافت(sm90)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54) چی زدی هزیون میگی (sm70)نقل قول:
خستم از کلامِ قصار و راویانی که قصد میکنند در شفای حال من
تاریکم... (sm50)