(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و خداوند فخر فروشان را دوست دارد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول چی شد بالاخره ؟
تور شد ؟(sm120)
فعلا که از دیشب یه لنگ در هوا منتظر تماس فرد مورد نظرم (sm120) دیوث نمیدونم چرا نمی زنگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)مگه شماره دادی بهش ؟نقل قول:
بلی ! یه نامه که خیسه ... ببخشید ...(sm120) یه نامه که شماره داره و یه کادوی فوق العاده پرفکت (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خراب کردی (sm25)نقل قول:
گفتم که نامه نده ، حداقل میزاشتی چند روز بگذره
حالا هم دیگه کار از کار گذشته و باید منتظر باشی
اون 10 درصدی که بهت گفتم ، میشه یه درصد با ارفاق (sm120)
این است کوله بار ِ تجربه ( فخر (sm128)(sm120) )
شنیده بودم ... واقعی بود ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلط کرده زنگ نزنه ! 30 تومن رفت توو پاچم (sm2)نقل قول: