تو چته ک.ونی(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو چته ک.ونی(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم بی بضاعت هستم(sm50)اونو باید مدیران 700میلیونی کمک کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
ثبت نام گفتن یکی دو ماه دیگه... دیوثا از قصد میخوان معطل کنن تا 200 تومن شه بعد خط جدید بدن (sm3)(sm3)
هیچی دیگه فعلا میخوام خط یه جا دیگه رو انتقال بدم به خونه تا ببینم چی میشه...
این رسول همه درآمدشو خرج اسپنک کردن و هارد شکش میکنه (sm2)
ته مونده ی پهلوونا... (sm50)
بز ترکو یه 500-600 بار گوش کن دفعه بعدی که سیروان ترک داد و اومدم انالیزتو بگو.بای(sm2)
دلیلشو نگفتن چرا تا 2 ماه دیگه ؟ (sm3) پس همونه اینارو من میشناسم مخابرات کوسکش (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجا میخوای انتقال بدی حالا (sm59) میگم قبل اینکه انتقال بدی ببین شاید 4G ایرانسل ساپورت کنه یه مودم بگیر عشق و حال (sm23)
خیلی هم به صرفه و تمیز (sm23) (sm222)
کارت چی هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث بزار بیام پیشت کار کنم خر حمالی هم میکنم ک.ونم اگه خواستی بت میدم ماهی 1 ونیم خوبه ؟ (sm81) (sm2)(sm222)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]