(sm166)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm166)
قلعه نویی: آقایان بدون اجازه من منتظری رو ترانسفر کردن و سر موضوع شخصی جباری را فراری دادن.(sm2)
فتل: مگه همه تیمها جباری دارن که مقام آوردن؟ پارسال با 7 ملی پوش بین 4 مدعی تیم رو پنجم کردیامسال هم با این ملی پوش به پرسپولیس باختی.
قلعه نویی: مگه زمان شما تیم نهم و سیزدهم نشد؟ زمانی که من با استقلال دسته 3 بودم شما کجا بودی؟
ولی خدایی از قلعه نویی راضی ام. هر دفعه این ماجرای دسته 3 رو خیلی با اقتدار یادآوری میکنه(sm2)
مصاحبه های احتمالی بعدی:(sm2)
حاج فتل : امیر فوقش جریمشو میدی؟ با کبوتر لیست فرستادین آسیا؟
قلعه نویی : حاجی؟ چن دقیقه چن نفره؟
دکتر فتل: خب دلبندم، خودتم که ده نفره خوردی بازم!
قلعه نویی: با جک تری دی میبری؟ قداست ها رو حفظ کنیم
دکتر فتل : اون موقع که 6 تایی شدیم کجا بودی؟
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فخري جون نظر منم همينه كه (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176) متاسفم برات واقعا
(sm2)جان ِ فخرینقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سری کاموا رفتم برا بافتنی گرفتیم مینا جون (sm120) آخه میدونه چیه خواهر ، وقت نمیکنم که ( صدای نازک و پُر عشوه ) (sm2) میخوام یه شال ببافم ، یه کلاه (sm2) ولی کیه که قدر بدونه خواهر (sm120) شوهرم که همش سر ِ کاره ذلیل مُرده (sm2) همش هم میاد خونه میشینه پای فوتبال و تی وی (sm120) ایش ایش (sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]كودكي من در بندرعباس گذشت.در همسايگي دريا.تو شباي شرجي و روزاي داغش.تو هياهوي بازار ماهي فروشا و لنج سواري جمعه ها به سمت قشم.تو عطر گلاي كاغذي و گارزنگي گسش.خوب بود بندر و بعد خوبتر شد با ناصر عبداللهي.من بچه سيد كامل بودم و همسايه نه چندان دور ناصر.با هم كار كرديم:بوي شرجي،بهانه، صداي پا و ...حالا يه بندري ناب ديگه به ياد ناصر آلبوم داده."فقط گوش كن".رضا جان من فقط گوش كردم و لذت بردم.فقط گوش كردم و حالم خوب شد.ممنون كه منو برگردوندي به سيد كامل،دوهزار و پانصد دستگاه،بازار ماهي فروشا،بندر،بندر،بندر
رضا صادقي رو فقط گوش كن...
(sm98)