واژه امیر داداش لو رفت (sm2)(sm2)یه لحظه فک کردم ...(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
واژه امیر داداش لو رفت (sm2)(sm2)یه لحظه فک کردم ...(sm2)
خوش به سعادت خاموشان (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با صدایت خیانت و هوس را از عفت و حیا جدا نمودی (sm2)
(sm2)
نوه عمام به حرف آمد!(sm169)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که اگه یه روز حرف نزنم میمیرم (sm2) کلاً نباید سخت گرفت باید حال کرد حاللللللللل [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی من فلانی هستم و فلان و فلان نداریم همه باید حال کنند [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول معروف یکی به نعل زده یکی به میخنقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون طرف اعتراض از این طرف دسمال ... خب طبیعی هم هست دیگه ...
نوه کو ندارد نشان از پدرپزرگ : طوری نکنید که ملت فک کنند طوری شده
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی مشهد هوا چطورس ؟ دارم میام مشهد ...اینجا با آستین کوتاه میایم بیرون (sm59)
آها مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رقابت بین پی ام سی و جم داره بالا میگیره . آونگم تلفیزیونش بگیره ، دیگه رادیو باید کرکره رو پایین بکشه
خواننده های اونور آب دلخوشیشون اینه که کلیپاشون از شبکه ها پخش بشه و تو بورس باشن و کنسرتاشون سولد اوت بشه
اگه جایی تخفیفی آفی چیزی هم خورده بگو (sm59)
آره گفتن عواملش تو ایرانم بودن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm185)دلت رحمی نداره(sm47)
چشاتم که بی احساس [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوسم داری تو یا نه (sm47)
هنوزم که معماست[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کشیدیم به شکنجه(sm47)
دیدی فاییده نداره[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم بی تو چه میلی به دیوونگی داره (sm224)داره (sm185) داره(sm242)
اول که اومده بود چقد هزینه کرد واسه سینگلنقل قول:
ابی هم سینگل داد عجیب بود
کدوم آلبوم ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)ممنون این زحمت ادامه داره (sm120)
(sm50)
بر در میخانه رفتن
کار یکرنگان بوود
(sm81)
سوال مي پرسم جواب بده ديوزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هاااا ماشالله سینجول (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب وقتی بابک گف من آهنگ هوای گریه همایون رو گوش ندادم تا خالا ..
احساس ریدنی بهم دست داد ..
میکس و مستر !!! یعنی اسفند منتشر میشه ؟؟؟؟ (sm172)
شبکه hd هم اومد ..
تازه اینجا ..
از نظر محتوای مطلب بیراه نمیگه، این تبعیض ها واقعا وجود داره، اما اینکه خود انترشو با اون برادر کله کیریش در مقام قیاس قرار داده گوه خوری اضافه کرده
جلیل جان از آلبوم معین خبری نداری؟گفته بود به زودی میاد پس چی شد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی مصاحبه رادیو گفت به زودی ولی باید اخلاق معینو بدونی دیگه سال 90 هم گفت آلبومم تا 6 ماه دیگه میاد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud66 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این زودی ها که اصلا منتظر نباش، اگر تاریخ قطعی هم بشه باز دو سه ماه قبلش کامینگ سون میزنه!
دو تا کار خوب واسه عید داره که یکیش خیلی هیت میشه با تنظیم عارف شکوری
عزم آن دارم که امشب نیم مست ... (sm50)
با اخلاق معین که آشنایی دارم ولی این سری یه جوری گفت که فکر کردم جدیه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم.وقتی تو بگی خوب باید امیدوار شد.چندتا تک آهنگ آخرش که به کل ناامیدمون کردن(البته به جز شمال).
شادن آهنگاش؟آخه میگی واسه عیدن.بعد واسه ولنتاین آهنگ نمیده؟
ببخشید سوالام زیاد شد.(sm10)
امیر دمت گرم بابت ریحانا عجب کیفیت داره (sm118)
بخون امشب ... (sm50)
جای دوستان خالی (sm50)
مُردم از زخم هایی که خوردم از تنهایی (sm50)
با گریه جاری شو بازم بهاری شو
با درد خلوت کن از غم شکایت کن ... (sm50)
دنیا مگه چی داشته رو نکرده ؟؟؟ (sm50)