اندی چی شده(sm59)منتشر شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اندی چی شده(sm59)منتشر شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استقبال کمه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سالها طول میکشه (sm120)
مگه من اعتبار موسیقیایی خودم رو از سر ِ راه آوردم (sm120) باید یک کار فاخر تولید و روانه مارکت جهانی بشه(sm120)
نیما مسیحا دیوانه شده ؟ (sm120)
مثه اینکه قید مجوز رو زده (sm120)
(sm50)
دوستان
با افتخار به اطلاعتون میرسونم که همزمان در حال کار بروی آهنگ دیگری هستم به نام " فخر فروش " که در سالهای آینده تقدیمتان خواهد شد
دوستدار شما
اسی فخر فروش ( دامت برکاته )
خدا میدونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Namjoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی صبرانه منتظریم (sm50)(sm88)نقل قول:
باش تا صبح دولتت بدمد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کار در افق چشم انداز ِ برنامه هزارم توسعه گنجانده شده(sm120)
افق دید من 1400 رو میبینه(sm120)
من مطمئنم این کار فاخر ارزش صبرو داره استاد (sm120)نقل قول:
فریمن (sm118)