چه عجب یکی پیدا شد بفهمه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چه عجب یکی پیدا شد بفهمه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملی درد کشیده میفهمه (sm50)
صادق تهش پوچیه..کار به کارش نداشته باشیم یه روز یه جایی باهات کار داره..اون روز یاد حرفام بیفت(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم ميخواد با دقت گوش بدي : چشمامو بستم از كنارش رد شدم چشماشو بسته تا نبينه بد شدم
هر كاري ميكنم ازم نميگذره حسي كه بين ماست از عشق بيشتره
مادر جان زدی تو کار شعر و شاعری ؟(sm120)
صداشونو دوست دارم من...نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم خوب باشه
فریدونم قدر خودشُ ندونست متاسفانه
روزگار عجب کارناوالیه ...(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چیز امید بخشی تو زندگیت هست یا نه ولی همچین چیزی تا هزار فرسنگی من وجود نداشته و نداره (sm50)
تو فاز دپ برندار باووو..بخند به یاد کافی شاپای کل تهرون(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه احسان بعضي موقع ها ما نياز داريم يه تلنگر بهمون بخوره تا از احساس خمودگي دربيايم