الان چی شد دقیقن (sm29)
نمایش نسخه قابل چاپ
الان چی شد دقیقن (sm29)
چقدر از این قبیل اشتباهات ... اون محسن این اگه درست باشه سرلک (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو برنامه قبلی هم حامد نیک پی میخواست اهنگسازو معرفی کنه گفت زنده یاد بعد این برنامه گفت عذر میخوام مثل اینکه ایشون نمردن کانادا زنده هستن :|
آیا گوگل در دسترس این اشخاص نیست
(sm29)(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من این رو با صدای سایه چند وقت پیش شنیدم
این شعر صد در صد اثر هوشنگ ابتهاج بزرگوار است
راست میگن آدم که پیر میشه مغزشو از دست میده
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا واسه سایه این چیزا مهم نیست
درد اینا درد پول و بس - 30 سال ترانه گفتی ، دیگه همه هم قبولت دارن این مسخره بازی ها چیه - نمونه کامل لمپنیسم
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میر انجمن شاکی نشو (sm176)
نگفتمت مرو آنجا که آشنات منم؟!
درین سراب فنا چشمهء حیات منم!
وگر بخشم روی صدهزارسال ز من
بعاقبت بمن آیی که منتـهات منم
نگفتمت که بنقش جهان مشو راضی
که نقشبند سراپردهء رضات منم
نگفتمت منم بحروتو یکی ماهی
مرو بخشک که دریای با صفات منم
نگفتمت که چو مرغان بسوی دام مرو
بیا که قوت پرواز و پروپات منم
نگفتمت که ترا ره زنند و سرد کنند
که آتش و تـپـش و گرمیهوات منم
نگفتمت که صفتهای زشت در تو نهند
که گم کنی که سر چشمة صفات منم
نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت
نظام گیرد، خلاق بیجهات منم
اگر چراغ دلی دانک راه خانه کجاستوگر خدا صفتی! دانک کدخدات منم ... (sm27)
حضرت مولانا
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنیا هم لایک زده (sm74)
خب من تازه میخوام پلی کنم ببینم چه گندی زدن ..
درد اینا درد غربته ادم روزش میاد خو (sm172)
(sm171)
باغ جنانش آب روانش
سرخی سیبش سبزی بیدش
متصسلت او معتدلست او
(sm19)
Creed 2015 (sm25)
از سه تا کمپانی غول همچین چیزی بعید بود(sm25)
تابلو بود همش رو پرده سبزس (sm25)
ولی نسبت به The Last Witch Hunter خوب بود.20مین دیدم دیشب قطع کردم.(sm25)وین دیزل کجاس به جادوگری میخوره آخه با اون جلوه ویژه های طخمی (sm25)
تا تخریب های بعدی بدرود(sm120)
خخخخ دستای پشت پرده رو هستم دمش گرم رید بهشون .. (sm118)
قسمت 1 ..
(sm111)
(sm2)
(sm54)(sm27)
(sm74)
(sm77)عطا موند (sm2)
والله ..
مسائل پشت پرده (sm120) به قهرمان ملی تبدیل شد (sm120)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم بلو سیستم خواست (sm74) خدا بگم چیکارت نکنه سینجول(sm172) جریمه ات این است که یه کلیپ ازش درست کنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوش کنین
آره یادمه بعد اینکه آونگ کامینگ سون زد اومدم گفتم منتفیه با پیمون دعوامون شد ( ینی با کی دعوا نکردم اینجا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته جعلو البحث بود که در نهایت شد حرف من (sm120) پیمون شهادت میده اگه بیاد (sm2) )
اول قرارداد بسته بودن واسه سینگل که بعدش آلبوم میشه ولی یه دعوای اسیدی رخ میده بین آرمین و معین که ختم به خیر میشه و نهایت چهار پنج تا سینگل شد و معین پناه برد به آغوش رادیو و آراز جونش ( اینایی که میگم مستنداتش موجوده ) . اصن دعوای آونگ و رادیو از همینجا شروع شد . میشه گفت آرمین شروع کننده و سردمدار مقابله با دژخیمان رادیو بود ( البته بعد از امیرالمومنین خودمون (sm120) ) بعدش بود که رادیو به فکر لیبل افتاد و شیر فلکه ی پول رو باز کرد رو خواننده ها چون آونگ اون زمان حسابی سینگل میداد
خلاصه الان معین بخواد آلبوم بده باید از جیب بزاره و پریچه آواز و فرشبافو از این حرفا یا بده رادیو که در نهایت به ضررشه مثه ابی نیست که کارارو بسپره به فرشید و کمپانی بزنه راحت آلبوم پخش بشه
شک نکن معین پشیمونه از قطع رابطه با آونگ
با اين اوصاف و همچون سنوات اخير به نظر ميرسد به مدت چند هفته (امسال تا هفتم اسفند) بايد شاهد پخش تصاوير و فيلمهاي بسياري از چهرههاي ممنوعالتصوير، ممنوعالصوت و حتي ممنوعالحيات!(sm2) و همچنين حضور بانوان با پوشش هاي غيرمعمول در مصاحبههاي خياباني با گزارشگران رسانه ملي! باشيم.
دقیقا رادیو رو معین و داریوش گنده کردن که معین متوجه شده و کم کم داره فاصله میگیره ولی پول لامصب باعث تحریکش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایران ای سرای امید رو دیشب گذاشته بود نوشته بود خواننده محمد معتمدی ..ولی انگار همون ورژن قدیمی بود
داریوش قضیش فرق میکنه با رادیو پیوندی ناگسستنی داره همش تقصیر این یارو حافظینقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معین واسه لجبازی با آرمین بود رفت سمت رادیو . از همون جا دعوای رادیو و آونگ شروع شد آرمین ویدئو نداد رادیو و ... اما حالا بخواد آلبوم بده مجبوره بره سمت یه کمپانی وگرنه همش ضرره . همین آلبوم مهرداد آسمانی رو هوا بود میخواست اینترنتی پخش کنه که لحظه اخری شد . نمیشه بدون حمایت یه کمپانی آلبوم پخش کرد . همین هنگامه سر و تهشو بزنی رادیو در میاد با آراز جونش ولی حالا که نوبت آلبوم شده اومده سمت آونگ که آلبومش از بلاتکلیفی در بیاد . رفیقم میگه خواننده ها واسه دوزار بیشتر حاضرن هر کاری بکنن ولی آلبوم رو نمیتونن
الان رابطه معین با آرمین چطوریه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر آونگ زد آلبومو که زد اگه نه معین نه پولی برای آلبوم میزاره و نه وقت و برنامه همچین کاری رو داره
دوروبر معین یه مشت ادم بی سواد و طماع هست که اصلا به فکر هنرش نیستند، خود معینم جز کنسرتای دم دستی و پول محور، به فکر چیز دیگه ای نیست
- (sm50)
راهی داره وقتی از تلگرام دانلود می کنی واسه خودش mpc باز نشه ؟
هرچی تیکِ پلی اینا بود برداشتم بازم پخش می کنه
ویدیو کلد پلی قشنگ بود (sm19)
نمیدونم فک نکنم آرمین دیگه بره سمت معین . فقط میدونم رفت با سیاوش قمیشی صحبت کرد که 8 تا سینگل رو آلبوم کنن که سیاوش قبول نکرد ( 4 تا پخش شد از رادیو )نقل قول:
آلبومو با لیبل پریچه آواز میده با 3 تا سینگل تکراری ، مطمئن باش . فرشباف میتونه یه آلبومو سر و سامون بده
آخه یه مشت شعر که چه عرض کنم خزعبل میدن دستش چون پولی نمیگیرن اونم میگیره و یه ملودی میندازه روش و یه تنظیم خز و خیل میده بیرون مثه سیاوش . نباید برای دیده شدن تن به هر کاری بدن و با آفات داخلی کار کنن