کارلتو عشقه (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کارلتو عشقه (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم دوسش دارم...(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر دیماریا رُ میخریدن چه میکردن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فمک کنم بارسا تا صبح فرتوخن رو قطعی کنه (sm120)
امیر نظری گفته اگر آندو نیاد انصاری فرُ میگیریم(sm2)خنده دار ترین جمله تاریخ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویکی پدیا زده ورتونگن تو بارسانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی ریدم دهنتون اگه هوملز نیاد
اون مدافع بزرگ این بود؟
(sm120)
حسین جام تموم شد احمد پیداش نشد (sm120)اونور هم نیست ؟(sm120)فک کنم مرده (sm120)
(sm50)
لوئیز انریکه سرمربی بارسا از ارتفاع 6 متری تمرینات بارسا زیر نظر می گیرد . این مکان به دستور لوچو ساخته شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه این تنها خریدیشون باشه خیلی خوب میشه (sm118)نقل قول: