سامان جلیلی = پرتگاهی ها
عبدالمالکی = وسعتی ها
محسن یگانه = جاستی ها
(sm2) ینی این القابو از کجاشون در میارن
نمایش نسخه قابل چاپ
سامان جلیلی = پرتگاهی ها
عبدالمالکی = وسعتی ها
محسن یگانه = جاستی ها
(sm2) ینی این القابو از کجاشون در میارن
(sm2)
اینا چقدر اخلاقشون مزخرفه اینو شهیار قنبری و .... خیر سرشون از بزرگترین شاعرای مملکت هستن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشستن با ذره بین دارن دنبال این میگردن کجا اسمشونو زدن نزدن کی آهنگشونو خونده نخونده.... اون یکی مثلا شاعر برمیگرده به زن فرهاد میگه بیوه بد میوه(sm3)
سر پیری دنبال مچ گیری از این و اونن اونم با چه ادبیات شاعرانه ای!
وکیل من در ایران (sm2)بگو بابا این سرلک همش امریکاس
(sm120)
آلبوم «عشق پنهونی» به بازار میآید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+ دانلود اختصاصی نخستین تیزر این آلبوم با حضور «جناب خان»
(sm132)
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم اردلان فکر کرده که سرلک شعر محتاج رو خونده. وگرنه اون شعر آزادی و پرواز که مال ابتهاجه.
در هر صورت باید اجازه بگیرن و تسویه حساب کنن
(sm67)
من منظورم این نبود کسی که شعر گفت هرکس اومد خوند عین خیالش نباشه .. منظورم اینه ادبیات شاعرای بزرگی مثل اینا با حرف زدن چاله میدونی باید فرق کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیوه بد میوه میدونی چه حرف زشتیه ! نکنه زن فرهادم تو پیروزی انقلاب نقش داشته که دق دلیشونو سرش خالی کنن؟!
کافیه طرف یه کم مطرح باشه بیست ثانیه دکلمه یکی از شعرای اینا رو بگه فرداش پای دزد و سارق و شکایت بیاد وسط.
چرا نسبت به خوندن ترانه هاشون تو این همه شبکه ماهواره ای که اسمی از ترانه سرا هم برده نمیشه بی تفاوتن؟!!
از ایران چهل ساله دورن فکر میکنن هر کی از ارشاد مجوز میگیره میخونه یا تو ایران کار میکنه با نظامه انقلابیه!!!پس اگه چیزی از ما خوند بریم یقشو بگیریم!
ابی و سیاوش و داریوش و بقیه دیگه دارن به اواخر عمر هنریشون نزدیک میشن یه خواننده به عمر هفتاد به بالا برسه دیگه صداش کشش خوندنو نداره الانم که ادامه میدن بیشتر به خاطر دل خودشونه و طرفداراست .
در احمق بودن ملت هم شکی نیست وقتی تتلو تعداد فالوئرهاش از همه خواننده های مطرح ایران بیشتره معلومه ریده شده تو سلیقه مردم این موردو کاریش نمیشه کرد
این زندگی دیگه شکل اوردوز ... (sm50)
دیشب یه لحظه 20.30 رو دیدم داشت عکس کتاب با "موش ها" ی "مهدی موسوی" رو مات شده نشون میداد و یه حرفایی داشت میزد، صدا کم بود نشنیدم چی گفت... کسی دید دیشب چی گفتن در موردش؟!
یه چیزایی در مورد فضا سازی نامناسب و... میگفت فک کنم...
رفت آن سوار کولی با خود تورا نبرده
شب مانده است با شب تاریکی فشرده ... (sm81)
کامنتا تو صفحه منوتو استیج (sm2) کسی پراید 74 سراغ نداره (sm2)
از دریچه ی قشنگت(sm81)
تو خوابم چه خوابی.. (sm2)
شهزاده ی رویای من شاید تویی...(sm172)
بگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی
آهنگ اشتیاق دل دردمند را ... (sm181)
بهروز پایگان ام آرزوست ...
بدون تو نمی میرم
فقط با مرگ درگیرم...
(sm50)
1ساعت دگه برم هدفون بگیرم(sm3)
به خونه خالیم نیاز ندارم (sm3)
4تا4 موزیک پشت موزیک(sm2)
مردم یمن: آمریکا مهد تروریسم و داعش است (sm77)(sm2)
چارتا اخنود باسه ما زندگی رو تعریف میکنن.سبک زندکی رو تعیین میکنن(sm81)
چرا مردم ایران اینقد ....(sm81)
امسال نمیزارم خانواده تو انتخاب شرکتت کنن(sm81)حداقل کاری که ازم برم میاد(sm50)
خبر فوری
الخبر العاجل
breaking news
استارت ضبط موزیک ویدئو جدید ابی به زودی ...
بدء تسجيل جديد أشرطة الفيديو والموسيقى ابي قريباً ...
the legendary EBI start recording new music video soon
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
100%کذب(sm2)
(sm178) باز این اومد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حدس زدم کلی گویی(sm2)
بدون شک جزء سه آلبوم برتر تاریخ موسیقی مملکتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که میگم این آلبوم بهترین آلبوم تاریخ موسیقی این مملکته
(sm120)نقل قول:
کذب محض(sm120)نقل قول:
چی میفهمی تو با اون سلیقت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بین منو تو فاصله غوغا میکنه... (sm120)(sm81)
فقط مجید خراطها(sm50)(sm2)نقل قول:
راستی تا یادم نرفته نائب قهرمانی شکوهمندانه لُنگ را تبریک عرض می نمایم (sm2)حیف شد ستاره ی دوم پرید (sm2)نقل قول:
سلام آقا امیر ممکنه بهترین آهنگ های ابی رو مثل ترانه خاکستری که من خیلی دوست دارم برام قرار بدی تا دانلود کنم
قله خوشبختی کجاست؟(sm50)
در کل ابی 40 گلدن براش کمهنقل قول:
آلبوم ستاره های سربی رو ببین سیاوش چیکار کرده . یه ملودی ساده و تنظیمی که الکی شلوغش نکرده . قسمت پایین آهنگ رو ابی فوق العاده اجرا میکنه بعد نیم پرده میاد بالا دوباره نیم پرده بعد به اوج میرسه (sm1) شاهکاره دیوانه کنندس . عاشق اینجور اهنگام . موقعی که این البوم اومد همه دیوانه ی ابی شده بودن . ابی پرستی با این آلبوم شروع شد . ینی سیاوش چجوری به این فضا رسیده . عصاره ی حنجره ی ابی رو کشیده بیرون بدون هیچ شلوغ کاری تو تنظیم .
زیاد حرف زدم ...
(sm74)س از نزدیک به یک دهه تلاش؛ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]