نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه اونش واسم اهمیتی نداره ...
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه اونش واسم اهمیتی نداره ...
بیخیال بابا (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غرق نشين صلوات (sm59)
همش تقصیر خودشون نیست..شرایط کوفتیه..مراد ندارن..میگم من و تو عجیب شبیه همیما..من خیلی جوونی کردم.الان یه مدتیه زدم به میانسالی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی ...من نمیخوامش!نقل قول:
سر پا موندی به چه قیمتی؟؟؟الان چی؟؟ بیخود داریم تقلا میکنیم...
دیگه کار از حال گیری گذشته مهسا جون..مهسا بودی دیگه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا لعنت کنه باعث و بانیشو که این مملکت رو به این روز انداختهنقل قول:
دومین کشور افسرده جهان شدیم
من رسیدم به 30 دیگه جوونی کردن رو گذاشتم کنار و به قول معروف پخته شدم(sm120)
سوال خوبیه.غرق شدن کاری نداره امین.سر پا موندن مرد میخواد.من اگه غرق میشدم یه سری ادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی گناهم باهام غرق میشدن.مثل پدرم مادرم..من همرو نجات دادم..ارزششو نداشت؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعصاب نداريا (sm81)