نه یه هو از هر دو جا محو شد...شاید امتیازاش کم بوده خودکشی کرده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه یه هو از هر دو جا محو شد...شاید امتیازاش کم بوده خودکشی کرده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متئو هم سر تمرین نمیره(sm128)نقل قول:
فک کنم دیگه پولشون ته کشیده
(sm21)
(sm2) سوک خولنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متئو همون دفاع 31 ساله والنسیاست که میخوان 12 تا بدن بهش ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرتوخن هم خیلی خوبه (sm120)یه چی تو مایه های پیکه (sm120)
امشب نوبت رجب ه (sm120)اگه خدا بخواد تا صبح تمومه (sm120)
(sm25)حس میکنم پرز داره بدجور میرینه
شهرام محمودی که به دلیل مصدومیت شانس حضور در فینال لیگ جهانی را از دست داد امشب مهمان برنامه توپ و تور بود.از او ابتدا درباره مصاحبه ای که علیه ولاسکو کرده بود سوال کردند که محمودی گفت:«متاسفانه ولاسکو زمانی تیم ما را رها کرد و رفت که ما در کورس نتیجه گیری بودیم.ایشان حرف هایی زده بودند که بچه های ما را ناراحت و البته تحت تاثیر قرارداد.ما ثابت کردیم که آن طور که ولاسکو گفته بود نیست.»
محمودی ادامه داد:«ولاسکو گفته بود بضاعت والیبال ایران همین است و از این حرفها.من نمی خواهم بیشتر از این درباره اتفاق هایی که افتاد حرف بزنم اما صحبت های ایشان هیچ تاثیری روی ما نداشت و همه دیدند که والیبال به رشد خودش ادامه داد.»
فک کنم رفت خدمت (sm120)نقل قول:
لاماسیا خوب فعال شده(sm120)نقل قول:
(sm70)به شهرام بازی نمیداد شهرام دلش خونه