دومیش معلومه تویی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دومیش معلومه تویی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خب شورتشُ دراورد که دوید به سوی ساحل (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط امیدوارم پیش از رسیدن به ساحل گشت ارشاد گرفته باشدش (sm74)
نقل قول:
تو هم مثل رسول 24 سر راهت يه فيلم هندي ديدي؟(sm30)(sm30)(sm30)
پس معلومه بازداشتگاه امشب(sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسين ديگه چراااااااااا؟(sm77)
همچینم طفلی نیست اگه بلد بود 4تا پسر بزاد عموش بیخیال میشد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اعلام بی اطلاعی میکنم لطفا نام منُ رسانه ای نکنید (sm70)
پ.ن: این عموی صابر وجود خارجی نداره و زاییده ی ذهن بیمارگونه ی منِ یکی جلوی آزاده رو بگیره رفت صابرُ غرق کنه (sm2)(sm2)(sm2)
اتفاقا من خودم دنبالشم بهش یادآوری کردم که خب سرت خلوت شده من بیام انزلی باز غیبش زد (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی تو غیبش کردی با حرفت؟(sm120)نقل قول:
مثل رسول که نه ولی اعتراف میکنم فیلم هندی هم ندیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده خدا من خودم فیلم نامه فیلم هندی مینویسم (sm59)
حسین داره به دل من میخنده(sm74)نقل قول:
نظرم عوض شد فردا من زنم از تو میخوام(sm2)فردا 10صبح جلو خونتونم(sm50)