نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين اسميه كه احسان روم گذاشت مينا هستم (sm134)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين اسميه كه احسان روم گذاشت مينا هستم (sm134)
مصاب دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازدواج شرایط میخواد دیگه (sm59) من که تا مورد مناسب پیدا نشه زن نمیگیریم(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست نداشتم!(sm10)
بی معنی بود واسه من ....
عباس معصومی یه تیکه داره میگه جوونی کن جوونی خیلی خوبه..شنیدی؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادته روز اول که بهت گفتم مهسا (sm30)نقل قول:
مینا کیجای عباس معصومی ؟(sm2)
خوشبختم مینا جون(sm10)نقل قول:
آری (sm120) تمام تیکه های استاد عباس معصومی رو بلدم (sm120)نقل قول:
اما جوونی یه حدی داره ، منم گذاشتمش کنار و فعلا چسبیدم به نت
تا خاک مرا به قالب امیخته اندنقل قول:
بس فتنه که از خاک برانگیخته اند
من بهتر از این نمیتوانم بودن
کز بوته مرا چنین برون ریخته اند
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
واسه تو داشته و خیلی خوبهنقل قول:
اما واسه من نداره
هیچ چیز و هیچکس ....
غرق میشن بشن نمیشن نشن.