- (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm50)
(sm168)
کفتر چاهی من (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شروع شد . . . (sm50)
سامان جلیلی - خیال ... (sm74)
(sm2) این دیوس صب تا شب اینجاس که ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستانِ عزيزم ، بهروز صفّاريان و روزبه بمانى ... به زودى يك كارِ مشترك از ما خواهيد شنيد . موزيك : بهروز صفّاريان _ شعر : روزبه
(sm2)
حنجره ما خار داره؟ (اینو محسن چاوشی گفت)
خبر آمد خبری در راه است - شاید یه شعر از خیام تو آلبوم باشه ... (sm50)
(sm88)
ساعت 8 خوابیدم تا الان چقدرم حالم بد شد وقت بیداری (sm50)
لبخند زد و دستامو گرفت اما توی خواب (sm50)
(sm27)
- (sm50)
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
مهران عباسی (sm3) آخه شادمهر چرا با این کار میکنه (sm74) گند جدید در راهه(sm3)
معلوم نیست باز کدوم آهنگو ریمیکس کرده
دلم تنگته یوتیوب نداره امیر ؟
یوتیوب خود معین بدون تگ اپ کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روی سایتم گذاشته امیر
لینک یوتیوب رو لطف میکنی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی (sm10)نقل قول:
آهنگ لیبل آونگه واسه همین معین مجبور شد بدون تگ رادیو آپ کنه . حتی کنسرت آهنگایی که آونگ زده ، رادیو نمیتونه پخش کنه . حالا این چجوری پخش شد عجیبه . فک کنم معین فهمید سریع داد pmc بعد رادیو دید سرش کلاه رفته
آرمین حق شکایتش محفوظه ولی به خاطر عمو نصر منصرفش میکنم(sm2)
(sm2)
(sm2)
پس از حواشی فراوان و اتفاقات حاشیهای هفته گذشته
(sm74)
نقل قول:
آفرین دقیقا منم تازه دیدم شک کردم ..
مخصوصا اونجایی که میگه دلم تنگته ..
خیلی خوب میگه بیشرف ..
نه احسان ربطی به لیبل نداره، قانون کپی رایت در مورد موسیقی ایرانی یعنی کشک! این همه کنسرت در سال برگزار میکنن خواننده ها حتی یه ریال هم به شاعرا و موزیسین های بدبخت نمیدن اونوقت آونگ که اصلا قد قد هم نمیتونه بکنه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا معین ویدو رو دیگه اختصاصی به رادیو نمیفروشه چون میدونه با این همه هزینه ای که برای ویدو میکنه بازم هیچ شبکه ای ویدو با تگ رادیو رو پخش نمیکنه حتی سایت ها هم برای دانلود نمیزارن! به همین خاطر به قیمت کمتری میده به pmc و در عوض خودشم بدون تگ میزاره کانالش تا سایتا و شبکه ها پخش کنند.
ولی آهنگ رو اختصاصی میفروشه به رادیو و میگه کیون لقش هم پولشو میگیره و هم همه کپی میکنن!
گل زلاتان (sm118)(sm88)
نمیدونم چه اصراری به این آبروریزی داشته
خوب مرتیکه همینو مثل شب بلور توی استدیو فیلمبرداری میکردی و آخر عمری خودتو مسخره نمیکردی
الان چی مثلا اینم کنسرته گلایه داریوش هم کنسرته!
معلوم نیست کدوم احمقی این پیشنهاد ابلهونه رو داده اینم گفته خوبه حالا که داریوش و ابی لایو دادند ماهم یه لایو بدیم
سخنگوی وزارت ارشاد: سالار عقیلی با دیگران تفاوت دارد (sm88)
(sm2)
(sm30)
او در این میان غفلتی کرد و آن هم به خاطر اینکه ماهیت آن شبکه را نمیدانست و بعد از حضورش در آن، متوجه شد که نباید در آن شرکت میکرده و بعد از آن هم پیامی داد و از این بابت عذرخوهی کرد.
(sm74)
از این قسمت سریال تازه جذاب میشه .. (sm118)