آخرای دانلوده.خیلی سرعت پایینه
ببینم چکار کرده
نمایش نسخه قابل چاپ
آخرای دانلوده.خیلی سرعت پایینه
ببینم چکار کرده
میتونم آنالیزتون رو درباره کندی سرعت اینترنت ایران بدونم استاد؟ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خراطها (sm2) من حاضرم یه دقیقه صدای دوگانه رو تحمل کنم ولی این خراطها یه صدم ثانیه هم حاضر نیستم گوش بدم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه انالیز میکنی بگو پولتو بدن اینترنت پرسرعت بگیری (sm2)
مرگه محسن البومو دان نکن من یکی تحمله انالیزاتو ندارم(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm2) با وجود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیمه فعال [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه تاپیکا فان میشود (sm2)
آهنگ شماره ی 11 که کاوره..آهنگ"کناریت"
آهنگه عربیه،خوانندشم "Mohammad Hamaki" اسم آهنگشم"Haga Mestakhabeya" هست..بار اول گوشش دادم دیدم چقد آهنگش آشناس..رفتم تو اطلاعاته آهنگش دیدم نوشته آهنگساز حمید عسکری... شاید این واسه اون خواننده عربیه ساخته و بعد از اون خوندش!!
ولی آلبوم خوبیه در کل بعد از یه بار گوش دادن...خوبیه این دو تا آلبوم آخرش یعنی خوشبختی و از عشق اینه که آهنگاش یدسته و همشونو میشه گوش داد!!(sm50)
من حاضرم انالیزای اینو تا اخره عمر بخونم ولی صدای مجید ناله به گوشم نخوره اصلا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صلواتی انالیز میکنه(sm2)
ابی جان چطوری.کجایی اینا خیلی دست بچه ها افتاده سایتنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاور که چیز بدی نیست همین عکس شما کلی کاور دارن تو کارنامه شون.نقل قول:
نوشته اصلی توسط GreenWorld [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط مونده بود به شادمهر تیکه بندازی که اونم الحمدالله انداختی(sm2)نقل قول: