that was just a dream !(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
that was just a dream !(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من درکه شمارو ندیدم(sm59)نقل قول:
ها بیا بیا
برا منم سوغاتی زیاد بیار یکیش خرس باشه لدفا(sm59)
باوو ایرانسل دهنمو سرویس کرده بود (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman_dellealpi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل این میمونه که :نقل قول:
من حقوقم پایینه دهنم سرویس شده رفتم یه جا استخدام شدم ماهی 2 تومن :|
کوه و رودخونه و از این چیزا (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خراب شده شوغاتش کوجی بود (sm2)یه دونه خودم دارم همینو بیارم؟(sm59)
منظورت از اون خراب شده پایتخته دیگه؟نقل قول:
بی سوغاتی اومدی خودت برگرد(sm93)
بی دات محسنی نسب(sm19)
دلم خیلی تنگته بچه!!
من دیگه حرفی بره گفتن ندارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman_dellealpi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو احیانا دهه هفتادی نیستی؟(sm20)نقل قول:
نه پ دهات شما رو میگم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این پاندا بزرگاس خوبه دیگه (sm59)