-
1 فایل پیوست
کاست فستیوال آهنگهای صمد نوریان از استریو ناز[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]http://s9.picofile.com/file/8360602642/FESTIVAL_AHANGHAI_SAMAD_NORIYAN.rar.html
-
1 فایل پیوست
آلبوم فستیوال آهنگهای صمد نوریان[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-
1 فایل پیوست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرگز هرگز عهدیه و بوی فریاد از عارف در دو ورژن و گارون گارونه تقدیم به شما
-
-
1 فایل پیوست
-
دوستان با درود و عرض ادب و احترام ,
حضور یکایک شما عزیزان بزرگوار که لطف میکنید و دیگر دوستان رو از محبت هاتون بی نسیب نمیگذارد.
درخواست چند تا آهنگ از زنده یاد حسن شجاعی داشتم و کاور کاست های قدیمی این بزرگوار را. پیشاپیش از محبتتون و سخاوت شما بزرگواران تشکر میکنم.
آهنگ ها ۱ - مادر ۲ - دلگیر نشو از من ۳ - دلم تنگه ۴ - بیگانه ۵ - غریبه ۶ - تنهایی
-
1 فایل پیوست
کاملترین مجموعه از آثار در دسترس ناصر صبوری که قبل از انقلاب اجرا کردند. این مجموعه از روی تمام کاست ها و صفحات تبدیل شده موجود با بهترین کیفیت یکجا جمع شده است.
(لیست آثار نیز که با استفاده از چندین مرجع معتبر فراهم شده است، در ادامه موجود است)از afshinshadow
-
1 فایل پیوست
ترانۀ "عشقِ من عاشقم باش"
شاعرِ ترانه: ایرج جنتی عطایی
آهنگسازِ ترانه: واروژان
صدا: داریوش
کیفیتی بالا تر از نسخۀ آلبومی کلتکس رکوردز
-
1 فایل پیوست
باسلام .
آلبوم بلور شکستی از استریو چشمک
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]http://s9.picofile.com/file/8360787350/Hasan_Shojaei_Bolor_Shekastani_Estereo_Cheshmak_No 04.rar.html
-
5 فایل پیوست
این آلبوم ارو دارم درصورت درخواست میذارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]