وحید وقت داری چند تا سوال کوتاه جواب بپرسم ازت؟ (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
وحید وقت داری چند تا سوال کوتاه جواب بپرسم ازت؟ (sm120)
چه برنامه ریزی دقیقی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بپرس ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دستگاهه --- البته الان قدیمی شده --- باید یه بودجه هم واسه دستگاه جدید بذارم کنار ---
نقل نگیر تا پاکش کنم ---
اععععععععع چقدر خفن... البته من کار اصلیم کامپیوتره... ضمنا برای مسائل دیگه مورد علاقم هم باید بودجه کنار بذارم... به خاطر همین در همه قسمتها مجبورم صرفه جویی کنم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکسُ از توی نقل پاک کردمنقل قول:
خب بریم سراغ سوالها:
1- آلبوم اخیر پویا نیک پورُ گوش دادی؟ من گیرم نیومد، میخوام بدونم چطوره، ارزش خرید داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون --- چی می خواستی بپرسی؟ ---
2- اطلاعات موسیقی که داری از چه راهی به دست آوردی؟ دوره آکادمیک رفتی؟ یا کتاب؟ یا...
ساز هم میزنی؟
اسمش؟ --- یادم نیست کدوم بود --- ولی نیک پور کارهاش بد نیست --- یه ایده ای داره برای کارهاش همیشه ---نقل قول:
همیشه احساس می کنم کلاس کاریش بالاتره موسیقی فعلی ایرانه ---