اقا واقعا ترک 10 خودشه؟؟؟؟من تو گام پایین فک کردم برادرشه!!!(sm77)(sm77)(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط lionelmessi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا واقعا ترک 10 خودشه؟؟؟؟من تو گام پایین فک کردم برادرشه!!!(sm77)(sm77)(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط lionelmessi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک 3 هم یه قسمتایی هاش شبیه اهنگ من محسن یگانه است...
فیت دادن با داداششنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir_77 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رحمتش کنه حیف شد استعداد موسیقیایی داشت ، آلبوم خوبی بود ملودی های گیرایی داره ولی کلیات آلبوم در حد اندازه یکی هست نبود ...
منبع رسیده کارای نیمه تموم داشته بازم نزدیک یه آلبوم که سیروانم هست توش حالا عرضه بشه یا نه معلوم نی(sm50)
ای کاش ای کاش و هزاران کاش خودت بودیو این آهنگارو رو استیج واسمون زنده میخوندی ولی …..
من هر روز حموممنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از افعاله معکوسه برره ای استفاده میکنی چرک؟(sm2)(sm2)
هوس اف چی چی؟(sm2)
اوووووووفففففف حداقل پاشو برو یه اسپری بزن به خودت خفه شدم تاپیکو بو برداشت(sm2)(sm2)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار ببرمت پستو میفهمی افعال چی هستن(sm2)
الدنگ بزن گوگل سرچ کن میفهمی چی هست(sm51) میخوام باهات همون رفتار بکنم(sm59)
تاپیکو بوی گوزهای تو برداشته(sm2)(sm2)
من خودم ملتو میبرم تو پستو،بعد تو میخوای منو ببری تو پستو؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی داشتن تو رو قنداق میکردن من ملتو میبردم پستو(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر تاپیکو به گند کشیدیم(sm2)