دیشب ساعت 10 شب از 780 به منم واسه ارسال البوم زنگ زدن
نمایش نسخه قابل چاپ
دیشب ساعت 10 شب از 780 به منم واسه ارسال البوم زنگ زدن
اوف چی میگه مسلخ
موزن چقدر شاخ میخونه...
با همین نسخه ماکت و بی كيفيت هم میشه یک هفته تاخیر رو پشت سر گذاشت..
قربون خش صدات...
کل مملکت ۴۰ سال تو تاخیره اینم روش(sm98)
ز شیـر شـتر خـوردن و سـوسـمار / عــــرب را به جــایی رسیدسـت کار
که تـــــاج کیــــانــــــی کـــنـــد آرزو / تــفــو بــر تــو ای چــرخ گـــردون تفو
همه بوم ایـران تو ویـــران شــمـــر / کــنام پـلــنگان و شــیــران شــمــر
پـــــر از درد دیـــــــدم دل پارســـــا / که اندر جـــهــان دیـــو بــد پادشـــاه
نــــمانــیــم کـیـن بوم ویــران کنند / هــمــی غــارت از شــهـر ایران کنند
نـــــخوانـنـد بر ما کــــسـی آفــرین / چـــو ویـــران بود بوم ایـــران زمـــین
دریغ است ایران که ویـــران شـــود / کـــنــام پــلنــگان و شــیران شـــود
همه سربه سر تن به کشتن دهیم / از آن به که ایران به دشمن دهیم
چو ایـــران مبـــــاشد تــــن من مباد / در این مرز و بوم زنده یک تن مباد
(sm228)
میترسم اینقدر دست دست کنن آخرش آلبومم لو بره..
امشب یه دمو دیگه منتشر میشه
شروع کنیم زنگ زدن به شرکت پخش (sm2)
شماره شرکت پخش رو بزارید..
021-66786000
021-80803000
هنر اول
(sm50)
پنجشنبه و جمعه که تعطیله همون یکشنبه میاد
چرا رو ملودیا کار نمیکنه دیگه (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داغِ جوون دیده ی پرپر، منم…
مسلخ سروای تناور، منم!
باغِ گُلِ بی بَر و بی برگ، من…
غربتِ آهوی جوون مرگ، من!
ناجیِ باغِ گلِ بی برگ، کو؟
ضامنِ آهوی جوون مرگ، کو؟
شب شد و پیکِ تب و غم، سر رسید
عطرِ گلاب، از خود قمصر رسید
جنگ و جُل و جهل و جنون آوردن
دختر شاه پریونُ بُردن
حالِ من از رفته و مونده، بد شد
قالیِ کرمون توو دبی، لگد شد!
غیرتِ من، خارِ بیابون شده…
بی تو، کفن خوابِ خیابون شده…
بغضِ من از سنگ و سفاله…ولی،
این من و این گریه… بگو یا علی!
هق هقِ ابرای جهان، در توئه
آخ نگو! بغضِ اخوان، در توئه…
رحم به ابرای بهارم کنین!
شاخه گلی، خرجِ مزارم کنین
جهل و جُل و جرم و جنون آوردن
دختر شاه پریونُ بُردن
دستِ عجم خار رطب می خوره
شیره ی نخلارو عرب می خوره!
تا میری آتیش بکشی، غماتو
پیرهنِ عثمون می کنن، صداتو!
از من و از غیرتم ای هم قفس
گریه به خاک پدری موند و بس…
تا میری آتیش بکشی، غماتو
پیرهنِ عثمون می کنن، صداتو
تا میری آتیش بکشی، غماتو
پیرهنِ عثمون می کنن، صداتو
آقا یک سوال کامپیوتری دارم : ویندوز 10 بیلد آخری ، وی پی ان میخوام وصل کنم زارت اینترنت قط میشه . راه حل چیه ؟
تاریخ انتشار : 11 شهریور
جا داره دوباره بگم تف تو کونت محسن(sm2)
نسخه اصلی مسلخ هم لو رفت(sm2)
دایرکت جواب داد (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب آهنگی (sm118)
اون دمو ماکت بود؟
قشنگتره تنظیمش
آره اون ماکت بود اصلش راکه تنظمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا مربوط میشه به تنظیمات انتی ویروس انتی ویروس رو غیر فعال کن ببین فرقی میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pangabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا مشخصه مسلخ رو خوده محسن منتشر کرده (sm120)
خب اینی که الان پخش شده از کجا اومده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمال زیاد خوده محسن منتشر کرده بخاطر تاخیر آلبومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس نسخه ای که دست اون شرکته اون یکی تنظیمه؟نقل قول:
همین نسخه دست اوجه
نه همینی که الان منتشر شده اصلشه ! دست اوج هم همینه یکی صبح منتشر شد اون ماکت بودنقل قول:
دوباره عادل خشمگین وارد شد(sm2)
به نظرت اتفاقیه همین امروز منتشر بشه ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دومی کار خود محسنه.. اولی لو رفت.. برا اینکه ریده نشه تو کار.. نسخه اصلی رو داد بیرون
سلام به همگی. دو تا سوال داشتم یک اینکه مگه البوم تاخیر خورده و دو اینکه دایرکت رو نگا میکنه یا کم و بیش؟
آلبوم 11 شهریور میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad lian [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دایرکت هم اصلا نگاه نمیکنه
عجب بدبختی شده هر آهنگی ما میپسندیم شادمهر و چاوشی یا میزنن عوضش میکن یا پخشش نمیکنن(sm25)نقل قول: