احتمالا بیاد بیرون این بندباز ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
احتمالا بیاد بیرون این بندباز ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)دیگه از غم پریشونم
پای عشق تو می مونم
با لب تشنه می خونم یا حسین مولا (sm50)
کوفه دنیای نیرنگه آسمونش پر از سنگه (sm2)
ویولون چی میگه آخه کی میخوادیاد بگیره کنار روحنواز و نوری اسم نی زن نباید بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنمونو سرویس کرد جای اینکه درامر بیاره درام بگیره ازش نی زن و میاره که آه و ناله ش کم نشه یه وقت
یعنی حال آدمو بهم میزنی سینجول انقد خبر ازین چاوشی میزاری سرتو کردی تو چیزش (sm98)
چرا اکثر موزیسین ها تو نود درصد کاراشون از گیتار و ویلون استفاده می کنن ، آیا وقت آن نشده است که دست از این دو ساز برداشته و به سازبندی های نو بیاندیشندنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر جا که کم میارن یه گیتار یا ویلون یا چند تا سازی که فقط تو ایران طرفدار داره مثل بزوکی و باغلاما و ... میارن وسط ، که کلا خط آهنگ رو عوض می کنن با این کار
ممنونم از خودم که طرفدار هنرمندی هستم که گروهی از بهترین نوازنده های گیتار الکترونیک ، درامز ، کیبورد ، گیتار باس و ... را در اختیار دارد ...
به نظر من چاوشی تا وقتی یه تیم حرفه ای از نوازنده ها رو دور خودش نداشته باشه مشغول درجا زدن می مونه -
البته احسان نی زن و فرشید ادهمی کلا توی تمامی آهنگایی که در ایران ضبط می شه نوازنده تشریف دارن ...
اگه به جای سینجول روی چندتا جوجه اردک کار می کردیم که برنامه شون رو عوض کنیم ،
الان صد در صد آن اردک ها به پرواز در آمده بودند ...
ولی متاسفانه سینجول در مقابل تغییر شدیدا ایستادگی می کند ...
سلبریتی ها بی وجود
بازیگران خودپرست
خواننده های ترسو
شاعران جیره خور
تهیه کننده گان مزدور
بیشعور تر از مثلا شخصیت های نامی ایران در حال حاضر در هیچ زمان از تاریخ در هیچ جای جهان وجودی چه خارجی و چه داخلی نداشته است و نخواهد داشت ...
کلِ سابقه ی هنری و کاری خانم نیلوفر لاری پور اندازه ی یک کتاب منتشر شده از حسین صفا ارزش نداره ،
با یه تکبر مثال زدنی میاد نقش انسان های فرهیخته رو بازی می کنه ، اون زمان که ترانه می دزدید از شاعرای دیگه و بهم وصل می کرد مثل الان رسانه های پیگیر و فعال نبودن که گند کاراش رو مشخص کنن ولی تو این چند سال با این همه امکاتات ارتباطی می بینم که خانم لاری پور فقط مشغول پست گذاشتن در اینستاگرام هست ...
دقیقا روشنفکر قلابی ست و کسی که تو توهماتش هنوزم خودش رو بهترین می دونه
شاهین دهن سرویس گذاشت دقیقا تو ده روز اول محرم ازدواج کرد و آهنگ پخش کرد تا به همه نشون بده که هنوزم میشه جنگید و رقصید ...
بدتر نیفتن سر لج(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون ایرانین و ناله دوست دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا ویالون و گیتار به جای خودش خوبن ولی چه سنخیتی داره آخه با نوازندگی روحنواز
مگه اینکه قصد تلفیقی چیزی مثل سولوی ماه مهر داشته باشه که تو تنظیمای محسن فک نکنم خبری باشه احتمالا وسطای اهنگ با ناله وارد میشه نی زن
ایمان دارم که نود درصد آهنگسازا و تنظیم کننده ها ، تو ناخودآکاهشون اساس اصلی همه کاراشون رو با گیتار و ویلون قرنطینه کردن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا کلا معنی و تعریفی که از سبک های موسیقی وجود داره از اصل چیزی که باید باشه از زمین تا آسمون فرق داره ، اینجوریه که همه هر چی بلدن و بلد نیستن رو می زارن کنار هم و تحویل میدن ؛ تو سایت ها هم الکی برای سبک کار یه اسم دهن پر کن می زارن ،
تازگیا سبک دلی هم آوردن که دیگه نمی دونم اینو می خوان به کجا برسون ...
هر آهنگ ایرانیو رو بزاری توی نرم افزار واسه شناسایی سبک کار از دم ناشناخته می زنه روشون ،
هر جوری حساب کنی گیتار الکترونیک با ویلون اونم توی موسیقی با کلام هیچ همخونی ندارن . فکر می کنن با این حرکت کارشون یونیک و تک از آب درمیاد و یه ایده ی تازه رو کردن
خب شی فوک میگید و فوک میخورید من حواسم نیس ..
آیفون 11 مراسم شن ساعت پیش ..
حالا دوباره جو اومده و رفته تو مردم و البته شخصیت های مثلا محبوب و معروف که ما ورزشگاه نمی ریم و فلان می کنیم و فلان نمی کنیم
بعد در روز دربی شاهد حضور بیش از شصت هزار نفر در ورزشگاه خواهیم بود که بخشی از این جمعیت را مثلا هنرمندان و شخصیت های رنگی این خاک نفرین شده تشکیل می دهند ...
اینجاست که استاد شفیعی کدکنی به زیبایی می فرمایند :
نفسم گرفت ازاین شهر ،
در این حصار بشکن
در این حصار جادویی ،
روزگار بشکن ...
جمعیت این کشور تخیلی 80 میلیون نیست
خیلی کم بخوای حساب کن 160 میلیون میشه
تازه اگه همه رو فقط دو رو حساب کنیم ...
(sm50)
Anna 2019
دارم میبینم به نظرم آب بیاره .. (sm50)
عژب فیلمی بود توماس هم که بود .. (sm50)
ببینید دیگه من دیگه نگم دوباره ..
خب بریم ادامه رو با تامی تو قسمت 4 پیکی داشته باشیم ..
قابلیت ژدید تلگرام که میتونید تم دلخواه با رنگ دلخواه و همینطور خروجی از اون و اشتراک گذاریش رو داشته باشید ..
لامصب تم با روان آدم بازی میکنه ..
قضیه آهنگ دیوار چیه قراره لو بره ؟ میگن شعرش از حسین منزوی
دهنتو ببند سر و صدا نکن فلا ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یکی دوتا شر و وری که اخر لو رفت رو بهم بده(sm10)(sm120)
مهران درد ، آه مهران پولِ نامرد ... (sm172)
یکی اون شیر گاز رو باز کنه
بریم بخوابیم ... (sm50)
ااااواره ...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متری شیش و نیم (sm3)
حضرت عباس و سنگ صبور ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیدی تلگرامتو بفرست بروی چشم
با گوشی میام سخته لینک گذاشتن
FIFA 20 پلی کردم خیابونیش حال میده .. :l
من هنوز 17 بازی میکنم (sm74)نقل قول:
#فوری
تلگراف مدعی شد اولین سیاره قابل سکونت در خارج از زمین توسط دانشمندان بریتانیائی کشف شده است
������ سیاره دوردست معروف بهK2-18b دارای آب و دمای مناسب برای زندگی است که حیات انسانی را در آن ممکن میسازد
������اما یک مشکل وجود دارد ...
فاصله این سیاره از زمین 110 سال نوری است و انسان به زودی نمی تواند به آنجا برود ، راه رفتن غیرممکن است و یک خطر عمده دیگر امکان ابتلا به سرطان پوست است
������بر اساس عکسهای دریافتی از تلسکوپ فضایی هابل این سیاره از مدار ۶۰۰ کیلومتری زمین واقع شده است
������دانشمندان می گویند: "این تنها سیاره خارج از منظومه شمسی ما است که می دانیم دارای دمای مناسب ، جو و آب است." #فناوری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم هنوز 98 واسه ps1 بازی میکنم با تیکن ..
(sm50)
(sm138)
همه جراحتتم من ها ... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]