غضنفر تو مکه موقع سنگ زدن به شيطون.
جوگير ميشه چاقو ميکشه.
آرومش ميکنن ميگن چرا چاقو دراوردی
ميگه اين لاشی وقتي بچه
بودم چندبارگولم زد،ک ون دادم
نمایش نسخه قابل چاپ
غضنفر تو مکه موقع سنگ زدن به شيطون.
جوگير ميشه چاقو ميکشه.
آرومش ميکنن ميگن چرا چاقو دراوردی
ميگه اين لاشی وقتي بچه
بودم چندبارگولم زد،ک ون دادم
فدات دادا (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه اوه دهنت گ/اییدست که
قرص خواب بزن به بدن
انقد که پشت بازو کار میکنی ، از عوارضشه دیه
ﻳﺎﺭﻭ ﺑﺎ ﺯﻧﺶ ﻣﻴﺮﻩ ﺳﻴﻨﻤﺎ ﻓﻴﻠﻢ ﺳﻮﭘﺮ ﻣﻴﺒﻴﻨﻪ. ﻭﻗﺘﻲ ﻣﻴﺎﻥ ﺑﻴﺮﻭﻥ
ﻣﺮﺩﻩ ﺑﺪﺟﻮﺭﻱ ﺣﺸﺮﻱ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩﻩ، ﻫﻤﻮﻥ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﺳﻴﻨﻤﺎ ﻭﺍﻣﻴﺴﺘﻪ ﻛﻨﺎﺭ
ﺧﻴﺎﺑﻮﻥ ﺩﺳﺘﺸﻮ ﺗﻜﻴﻪ ﻣﻴﺪﻩ ﺑﻪ ﺩﻳﻮﺍﺭﺑﻪ ﺯﻧﺶ ﻣﻴﮕﻪ : ﻳﺎﻻ ﺳﺎﻙ ﺑﺰﻥ ! ﺯﻧﻪ
ﻣﻴﮕﻪ : ﺑﺎﺑﺎ ﺯﺷﺘﻪ ﺗﻮ ﺧﻴﺎﺑﻮﻥ ﻛﻪ ﻧﻤﻴﺸﻪ! ﻳﺎﺭﻭ ﻫﻤﻴﻨﺠﻮﺭ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺵ
ﻣﻲﭘﻴﭽﻴﺪﻩ، ﻣﻴﮕﻪ: ﻧﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺳﺎﻙ ﺑﺰﻧﻲ ! ﺑﺎﺯ ﺯﻧﻪ ﻣﻴﮕﻪ: ﻧﻪ ﺑﺎﺑﺎ ﻧﻤﻴﺸﻪ .
ﺧﻼﺻﻪ ﻫﻤﻴﻨﺠﻮﺭ ﻣﺮﺩﻩ ﻣﻲﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺳﺎﻙ ﺑﺰﻧﻲ ﻭ ﺯﻧﻪ ﻫﻢ ﻣﻲﮔﻔﺘﻪ
ﻧﻤﻴﺸﻪ ﻛﻪ ﻳﻬﻮ ﻳﻪ ﺑﭽﻪ ﻣﻴﺎﺩ ﺟﻠﻮ ﺑﻪ ﻣﺮﺩﻩ ﻣﻴﮕﻪ: ﺁﻗﺎ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﮔﻔﺖ: ﻣﻦ
ﺧﻮﺩﻡ ﺳﺎﻙ ﻣﻴﺰﻧﻢ، ﺯﻧﻢ ﺳﺎﻙ ﻣﻴﺰﻧﻪ، ﺑﭽﻪﻫﺎﻡ ﺳﺎﻙ ﻣﻴﺰﻧﻨﺪ، ﺳﺮ ﺟﺪﺕ
ﺩﺳﺘﺖ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺭﻭﻱ ﺍﻭﻥ ﺯﻧﮓ ﻣﺎ ﺑﺮﺩﺍﺭ!
ﺷﺨﺼﯽ ﺍﺯ ﺍﻣﺎﻡ پرﺳﯿﺪ :
ﺟﻮﺍﻧﺎﻥ ﻭﺭﻕ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ؛
ﻣﺸﺮﻭﺏ ﻣﯿﺨﻮﺭﻧﺪ ﻭ ﮐﻼ ﺍﺯ ﺩﯾﻦ ﺧﺎﺭﺝ ﺷﺪﻧﺪ ..
ﺣﮑﻢ ﭼﯿﺴﺖ ؟!؟
.
.
.
.
.
.
ﺍﻣﺎﻡ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ : ﮔﺸﻨﯿﺰ :| :)))))
مــــــــــــــــرد که گریه نمیکنه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
تخماشو میخارونه
بسلامتی جهنمی ک توش:
جنیفر داره
قیصر داره
دختر بد حجاب داره
جعفر پناهی داره
زهرا امیر ابراهیمی داره
مهستی و هایده داره
انجلینا جولی داره
ماهواره داره
فیسبوک داره
گور بابای بهشتی که توش:
سلحشور داره
جنتی داره
گشت ارشاد داره
20:30 داره
اینترنت حلال داره
ساندیس داره
....
دیگه باس تلافی ماه رمضون دراد دیگه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز رفتم شرت بخرم ، گفتم آقا اینا چند ؟! گفت 40 تومن
گفتم حاجی ** توشه مگه ؟!
.
.
.
نمیدونم چرا ناراحت شد
ﺩﺍﻧﺸﻤﻨﺪﺍﻥ ﮐﺸﻒ ﮐﺮﺩﻥ ﮐﻪ ﻣﺎﻟﺶ ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ ﯼ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﺳﯿﻨﻪ، ﺑﺎﻋﺚ
ﭘﯿﺸﮕﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﺁﻥ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ! „ ﭘﯿﺸﮕﯿﺮﯼ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺍﺳﺖ “ ﺑﺎ ﻣﺎ
ﺗﻤﺎﺱ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ !!!
ﺭﺷﺘﻴﻪ ﻣﻴﺮﻩ ﻗﺰﻭﻳﻦ، ﻗﺰﻭﻳﻨﻴﺎ ﺩﻧﺒﺎﻟﺶ ﻣﻴﻜﻨﻦ ﻛﻪ ﺗﺮﺗﻴﺒﺸﻮ ﺑﺪﻥ .
ﺭﺷﺘﻴﻪ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﻛﻮﭼﻪ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﻛﻮﭼﻪ ﻓﺮﺍﺭ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﺗﺎ ﻣﻴﺮﺳﻪ ﺑﻪ ﻳﻪ ﺑﻦ ﺑﺴﺖ.
ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺵ ﻣﻴﮕﻪ ﺣﺎﻻ ﭼﻪ ﮔﻬﻲ ﺑﺨﻮﺭﻡ؟ ! ﻛﻪ ﻳﻪ ﺩﻓﻌﻪ ﻳﺎﺩ ﺳﺮﻳﺎﻝ ﺍﻣﺎﻡ
ﻋﻠﻲ ﻣﻴﻔﺘﻪ، ﻣﻴﮕﻪ: ﻫﺎ! ﻣﻨﻢ ﻣﺜﻞ ﻋﻤﺮ ﻭ ﻋﺎﺹ ﻟﺨﺖ ﻣﻴﺸﻢ ﻭ ﻧﺠﺎﺕ ﭘﻴﺪﺍ
ﻣﻴﻜﻨﻢ . ﺳﺮﻳﻊ ﻟﺨﺖ ﻣﻴﺸﻪ ﻭ ﻗﺰﻭﻳﻨﻴﺎ ﻫﻢ ﻛﻪ ﻫﻤﻴﻨﻮ ﻣﻴﺨﻮﺍﺳﺘﻦ ﻣﻴﮕﻴﺮﻥ
ﺗﺎ ﺩﺳﺘﻪ ﻣﻴﻜﻨﻨﺶ ! ﺭﺷﺘﻴﻪ ﺑﺎ ﺑﺪﺑﺨﺘﻲ ﺑﻠﻨﺪ ﻣﻴﺸﻪ ﺑﺎ ﺁﻩ ﻭ ﻧﺎﻟﻪ ﻣﻴﮕﻪ:
ﺁﻱ ! ﭘﺪﺭ ﺳﻮﺧﺘﻪ ﺍﻳﻦ ﺻﺪﺍ ﻭ ﺳﻴﻤﺎ ﺍﻭﻧﻘﺪﺭ ﺳﺎﻧﺴﻮﺭ ﻣﻲﻛﻨﻪ ﻛﻪ ﺁﺩﻡ
ﻧﻤﻲﻓﻬﻤﻪ ﺁﺧﺮ ﻓﻴﻠﻢ ﭼﻲ ﻣﻴﺸﻪ !
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مورد داشتیم چوپونه شب عروسیش در حالیکه ذوق مرگ شده بوده از حجله اومده بیرون داد زده :
.
.
.
.
.
.
.
.
خدایااااااااا !!!!
با آدم چقدر حال میده...!!!
(sm30)(sm30)(sm30) نمیری...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]][/QUOTE]
(sm10)
هر دوتاش (sm70)نقل قول:
بذل و بخشش صابر یا کـون من؟ (sm2)(sm59)
معین - هوس... اگه خدا بخواد الان به یه آرامش مرگبار میرسم خوابم میبره (sm27)
خاک تو سر اونی که فکر میکنه و اینا از توش بیرون میادنقل قول:
آخه بی شعور هرچی تو سرته باید بنویسی
چرا فکر میکنی هر چی خلاف نظر تو هستش اشتباهه ، شما که انقدر خوبی پس چرا توهین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو ببینم تا حالا یه بار شد بیای بابت خنده هایی که اینجا میکنی یه تشکر خشک و خالی بکنی که تا یه چیزی خوشت نیومد اعتراض میکنی ...
اینجا کسی قصد توهین به هیچ چیزی یا هیچ کسیو نداره برادر جان ، نمیتونی درک کنی این حرفو بهتره نخونی ...
منم یکی از اون یازدهتام (sm10)
در حال حاضر 43 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (11 کاربران و 32 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم مصاحبه برای کاری طرف هم از او تخصا بعد دید شرایطم خوبه خواست دکم کنه گفت یه تست فقط میمونه اونم اینه باید مخالف کلمات و جملات منو بگی!!
گفتم باشه!!
شروع کرد گفت:خوب
گفتم : بد
+ بیا
- برو
+ زشت
- زیبا
+ اشتباه
- درست
+ خفه شو
- به حرف زدن ادامه بده
+ خوب دیگه بسته کافیه!!
- تازه شروع شده
+ برو بیرون
- بیا تو
+ یا خدا :|
- یا شیطان
+ شما رد شدی از تست
- من انتخاب شدم
....
دیوث فکر کرده من ولش میکنم
آخرش حراست اومد منو برد 2 روز بازداشت بودم :||
+ meنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تو میشیم 12 تانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم یکی از اون 12 تایی ، بقیه مهمانن ، گذری با ما هستن
یکی از دوستام از خاطرات اونور آب تعریف میکرد که اولین بارش بود که رفت فاحشه خونه تا یه حرکتی بزنه، رفت داخل به مدیر اونجا گفت یکی از دخترای خوشگلتو بفرست
مدیره گفت شرمنده فعلا همه دخترا مشغولا تا چند ساعت، رفیقه ما هم که حشرش بالا بود گفت حالا یه کاری کن من خیلی نیاز دارم!!
مدیر هم گفت باشه یه دختر فقط باقی مونده اما وقتی میری پیشش این کاندوم سیاه باید بزاری!
رفیقه ما هم که اسم دختر اومد دیگه حالیش نبود یه کاندوم سیاه برداشت رفت تو اتاق دختره
بعد از چند ساعت اومد بیرون به مدیره گفت واقعا عالی بود هر کاریش کردم اصلا صداش در نیومد، اما جریان این کاندوم سیاه چیه؟چرا کاندوم سیاه گذاشتم؟
مدیر هم گفت بخاطر احترام به مُردست
دختر بهم گفت چرا ازدواج نمیکنی؟
گفتم خوب هنوز بزرگ نشدم جونم!
تو چرا ازدواج نکردی؟
دختره گفت منتظرم تو بزرگ شی
خوب من الان بزرگ شدم،کجایی ؟نقل قول:
از کجای پست من این برداشت رو کردی که من آدم خوبیمنقل قول:
لایک های من رو هم بگردی پیدا میکنی اما نه برای هر چرت و پرتی
دخترای عزیز ، یه پسر داریم احتیاج شدید به یه مونس داره ، انقده پسر خوبیه ، یکی از خوبیاشو میگم بقیش با خودتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا تکون میخوره اخراجش میکنن ، هر وقت باهاتون بد حرف زد شما هم کارت قرمزتونو بیارین بیرون سریع اخراجش کنین (sm70)
کسی نبود عایا؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm136)نقل قول:
گشتم نبود، انجا هم نیست
دخترا تو این تاپیک منکراتی نمیان (sm30)
اخراج ! (sm54)
rebasss (sm19)
آها ، پس هر کی هر چی گفت که شما دوست نداشتین جوابش توهینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لابد خیلی اعتقاد داشتی که اون مطلب بهت برخورد ...
همین که باید گشت نشون میده چقدر شما قدردانی میکنی بابت خنده ای که رو لبت نشسته باشه
لطف کن چرت و پرتای منو آقا مجتبی رو نخون که دلخوری پیش نیاد
یارو از محل کار زنگ میزنه به خونش. ولی یه زن غریبه گوشیو برمیداره …
با تعجب میپرسه : ببخشید شما ؟؟زنه میگه : من خدمتکار خونه هستم. شما ؟؟- من صاحبخونه هستم ولی ما خدمتکار نداشتیم …
خدمتکار : بله ولی خانم خونه منو امروز استخدام کردن …
- میشه با خانم خونه صحبت کنم ؟؟
خدمتکار : نخیر .. ایشون با یه آقایی توی اتاقشون هستن …
من فکر میکردم ایشون شوهرشون باشن …
مرد : با یه آقای دیگه ؟؟؟ اوکی. خانم دوست داری پولدار شی ؟؟؟
خدمتکار : حتما . چطور ؟؟
- برو از توی کمد اتاق پایین ، توی کشو یه تفنگ هست
اونو بردار برو جفتشونو بکش. من بهت پول میدم …
خدمتکار : باشه یه لحظه …
مرد شنید که زن رفت و کارشونو تموم کرد.
بعد از اینکه صدای دو گلوله اومد زنه اومد پای تلفن. گفت : خب جسدشونو چکار کنم ؟؟
مرد : بنداز توی استخر ….
خدمتکار : استخر ؟؟؟ کدوم استخر ؟؟؟ اینجا استخری نیست …
مرد : استخری نیست ؟؟ ببخشید مگه آخر شماره اونجا 22 نیست ؟؟
خدمتکار : نه آخرش 23 هست …
مرد : جدی؟ خب ببخشید مزاحم شدم اشتباه گرفم …
موفق باشی عزیزنقل قول:
برو به عبادتتم برس که وقتش نگذره
همینجوری با کلک و حقه بازی ما پسرهای ساده رو گول میزنند ها !!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچگی های لقمان
ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﯾﻪ ﺷﺮﮐﺖ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺑﺰﻧﻢ ﺍﺳﻤﺸﻮ ﺑﺬﺍﺭﻡ " ﺍﯾﻨﻮ"
ﺑﻌﺪ ﺗﻮ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻥ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﺗﺒﻠﯿﻐﺸﻮ ﺑﮑﻨﻢ :
_ ﺩﺧﺘﺮ : ﻣﻦ ﮔﺸﻨﻤﻪ ، ﭼﯽ ﺑﺨﻮﺭﻡ ؟
_ ﭘﺴﺮ : ﺑﯿﺎ ﺍﯾﻨـــﻮ ﺑـــﺨﻮﺭ
_ ﻣﺠﺮﯼ : ﺩﯾﮕﻪ " ﺑﯿﺎ ﺍﯾﻨﻮ ﺑﺨﻮﺭ " ﻓﺤﺶ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﻠﮑﻪ ﯾﮏ ﺟﻤﻠﻪ
ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﺲ !
ﺑﻌﺪ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﭙﺮﻡ ﻭﺳﻂ ﮐﺎﺩﺭ ﻭ ﺑﮕﻢ : ﻫﻤﺘﻮﻥ ﺑﯿﺎﯾﺪ ﺍﯾــــﻨﻮ
ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ
دخترپسر کوچکی باهم تو کوچه داشتن گریه میکردن!مردی امد گفت دخترم چرا گریه میکنی؟ گفت عمو عروسکم پاره شده.از پسره پرسید تو چرا گریه میکنی؟ گفت اخه عروسکم داره گریه میکنه ( عشق یعنی این...)
خانوما هی دوست دارن یه لباس خاص بپوشن تا خوشگل تر بشن و جذاب
اما آیا میدانستید بدون لباس جذاب ترید ؟
پ ن . البته به فکر هیکلتون هم باشید :>
گویا در زمین آهنگ زیبا و شادی گذاشته شده چون سعید که معلومه میگه شله شله و فرهادم میگه آها بیا و بازیکنای دیگه هم دارن جو میدن اصنم فکر نکنید توپ اوت شده ها ظریف هم که داره میرقصه
اندر احوال احسان در کنار دوستان
بچه که بودم وقتی موضوع انشاء رو میذاشتن علم بهتر از یا ثروت؟
همیشه از ترس اینکه معلمون بهم صفر نده می نوشتم علم!!
اینجا فرصت پیدا کردم حرف دلم رو بزنم:پول رو عشق است, ریدم به علم
ﺗﻮ ﺧﺎﺭﺝ ﻭﻗﺘﯽ ﭘﺴﺮﺍ
ﭼﺸﺸﻮﻥ ﺑﻪ ﭼﻦ ﺗﺎ ﺩﺧﺘﺮ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ :
ﺳﯿﻨﻪ ﺳﭙﺮ
ﻧﮕﺎﻩ ﺟﺬﺍﺏ
ﻟﺒﺨﻨﺪ ﮊﮐﻮﻧﺪ
ﺁﺳﺘﯿﻨﺎ ﺑﺎﻻ
ﻗﺪﻡ ﻫﺎ ﺷﻤﺮﺩﻩ
ﺣﺎﻻ ﺗﻮ ﺍﯾﺮﺍﻥ :
ﺍﺣﻤﺪ ﻣﯿﻮﻓﺘﻪ ﺭﻭ ﮐﻠﻪ ﺭﻓﯿﻘﺶ ﻭ ﺷﺮﻭﻉ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺑﻪ
ﮐﺘﮏ ﮐﺎﺭﯼ ﻭ ﺷﻮﺧﯽ
ﺧﺮﮐﯽ ﻭ ﯾﻪ ﻧﮕﺎﺷﻢ ﺑﻪ ﺩﺧﺘﺮﺍﺱ ﺑﺒﯿﻨﻪ ﻧﮕﺎﺵ