آره ولی چرا میزنی خو حالا اومدم (sm81)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره ولی چرا میزنی خو حالا اومدم (sm81)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صاحب اصلیش تو من و تو نشون میداد وارطان آوانسیان بود اسمش
(sm51) تراک اولم گوش بده حتما (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا میخوای پول بدی به مایکل و مدرن .. آلبوم و کاوراشو توی نت هست من قبلا چند تا شو دانلود کردم فلک .. ویو و فلک هم هیچ فرقی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا آدرس بده برم ببینم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل آلبومِ پلی شد (sm118)
" شهرام آذر " و " شهرام شب پره " رو میشه کنارِ " شوپن " و " باخ " گوش داد در حالی که آسمون هم به زمین نمیاد (sm118)
هادی مفت مفت داری فوت و فن یادش میدی (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی تورنت هست سرچ کن هست ..نقل قول:
(sm2)گناه داره (sm11)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاور بخوره تو سرت هادی (sm2)(sm2)
وقتی خود آلبوم را نداشته باشی با کاور میخوایی یه قول دو قول بازی کنی؟(sm120)
اینهاش این تا حدودی تمام کاورهای مدرن تاکینگ هستش ولی فقط کاور بیخود و بی مصرف هستش (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)تو هم معتاد شدی هادی
هادی نسخ
من از موسیقی یِ آقای " شب پره " نه به عنوانِ موسیقی یِ عامِ پسندِ ایرانی بل که به عنوانِ موسیقی یِ روشن فکری یِ ایرانی دفاع می کنم .
" محسن نامجو در سخن رانی یِ دانش گاهِ Brown امریکا " (sm50)
(sm30)نقل قول:
ساسان سخن رانی یِ محسن نامجو توی دانش گاه Brown رو اگه نه دیدی شدیدا توصیه می کنم که به بینی (sm50)
شهرام شب پره آلبومای قدیمیش خیلی حال میده .. مثلا شاگرد اول .. باغ الفبا و ..
(sm2)نه مرسی از پیشنهادتنقل قول:
شهرام فقط داغه بوسه(sm120)
آره دیگه هر وقت بخوام یادی از میثم نسخ بکنم اینو به کار میبرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یاد زمان کیــــــــری خدمت افتادم بعد از ظهر که میشد همه نسخ . دنبال یه نخ سیگار بهمن (sm50)
خوش اومدی (sm50)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی یه ماه پیش به کی گفتی غصه نخور به همین زودی ها کارت پایان خدمتت میاد بعد با خیال راحت تو خونه میشینی میزنی (sm2)(sm2)نقل قول:
ممنون(sm59)نقل قول:
(sm27)
خودِ شهرامِ شب پره رو هم دعوت کرده سرِ کلاسِ دانش گاه به عنوانِ مهمانِ ویژه (sm118)
ن ندیدم ...خوب شد گفتی یادم نبود !!!! ولی شنیده بودم که ی سخنرانی داشته و از شب پره دفاع کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دیگه وقتی که مثلا یکی 10 روز یا 20 روز یا یه ماه فقط مونده باشه دیگه مثلا زود میره دیگه اگه به خودش سخت بگیره که دیرتر میگذره (sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 5 ، 6 ماه پیش دیدمش .
یعنی دیوانه شده بودم !
4 تا از آهنگ های شهرام شب پره رو پلی می کنه سرِ کلاس به دانش جو هاش می گه : ما هم موسیقی یِ با کلاسِ استاندارد داریم !
آخرِ کلاس هم از شهرام شب پره دعوت می کنه تا صحبت کنه .
کلا بر خلافِ اون چیزی که مردم فکر می کنن شهرام شب پره به شدّت آدم با شخصیت و پُری از لحاظ تولیدِ موسیقی هستش .
بابا دارم بهت چه میگم 10 ساعت میگم سرچ کن فلک هست هم مایکل هم مدرننقل قول:
اگرم صبر کنی بعدا امیر میذاره سرش که خلوت تر بشه میذاره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
03 Dokhtare Abadani (Bandari) (sm137)(sm160)(sm144)(sm199)(sm185)(sm67)نقل قول:
پ خ را دریاب(sm70)نقل قول:
(sm2)(sm135)(sm79)(sm157)(sm58)
عه پیام دادی ؟ الان میرم (sm51)(sm155)نقل قول:
بلی(sm59)نقل قول:
یکی یه جوک بگه بخندیم حوصله امون نسخی شد(sm50)
دختر آبادانی سندی خیلی عالیه .. (sm135)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو این آهنگو بگیر دانلود کن حال و هوات عوض میشه (sm118)نقل قول:
لینک مستقیم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]