الدنگ برا بچه گفتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خراب(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
الدنگ برا بچه گفتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خراب(sm120)
الدنگ مگه حراجیه(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه قراره مینا مادرزنم بشه من دیگه از این کارها دست کشیدم تا دوماد خوبی واسش باشم بهم افتخار کنه(sm120)
مینا فرار کرد (sm2)
منم تو رو گفتم ممهههههههههههههه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خراب اون ***ه(sm70)
من که نه ولی مشکوکم اینا اصلا مرگ موش بودن خونه ننجون قدیمیِ انواع حیات وحش اینجا همزیستی مسالمت آمیز میکنن (sm2)نقل قول:
فرار نکرد داره دخی اماده میکنه من برم خواستگاریش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرافکنی نکن در مورد مادرزن من(sm39)
خاک(sm120)نقل قول:
هان؟(sm120)
مرگ موشه که سهله سیانور هم باشن به تو یکی سازگار نیستن (sm2)تو خودت از ماقبل تاریخ هستی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی وقت بود مونده بودن؟
فرافکنی رو خوب اومدی(sm2)نقل قول:
به قول ژوله عمو نداری خاله نداری یعنی حتی ***ه هم نداری(sm2)نقل قول: