فکر کنم اوایل هفته دیگه پخش بشه
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کنم اوایل هفته دیگه پخش بشه
انگار حرف از یکشنبه بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فربدجان بعد از چندوقت اولین باره ک میبینم پیگیر پخش آهنگ شادمهر شدی(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره نه فقط من مطمئن باش شادمهر بر میگشت به خودش با همه شبکه های اجتماعی اینجا بازم شلوغ میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان اگه کار خودش باشه من اصلا دتبال ضعیف و قوی نیستم تو بگو اصلا ضعیف، مهم اینه کار خودشه و ما طرفدار خودشیم چه کار ضعیف چه قوی
بله با حرفت کاملا موافقم(sm127)نقل قول:
ساز زنده و صدای ضبط شده استودیویی
بالاخره چشممون به تنظیم شادمهر نمایان شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قصد نداشتم دیگه کامنتی بذارم فقط خواستم اطلاع بدم
چیزی به شروع فصل دوباره ی شادمهر نمونده تعدادی کار توسط شادمهر آهنگسازی و تنظیم شده
که اگه مشکلی پیش نیاد زمستون شاهد پخش اولین ساخته و تنظیم شادمهر به همراه موزیک ویدیو خواهیم بود
دمت گرم بدجور خوشحالم کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا کامنت نزاری مگه چی شده؟
داداش واسه چی کامنت نذاری؟؟ مگه کسی حرفی زده؟؟ مرسی از خبر خوبتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]