حرفای امیر حسین جدیده ؟ برگشته ایران ؟ (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
حرفای امیر حسین جدیده ؟ برگشته ایران ؟ (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]راجعبه حرفهای امیرحسین، مطمئنا وقتی یه برنامه ای به اون بزرگی در لندن در حال ساخت بود نیاز به عواملی بود که متاسفانه شخصی که مهارت کافی رو داشته باشه و ایرانی هم باشه در دسترس نبود و از عوامل انگلیسی استفاده شد، مطمئنا اگه شرایط ساخت برنامه در ایران بود از عوامل ایرانی استفاده میشد ...راجع به قرارداد هم که مسئلهی بزرگی نیست و شما حتی اگه بخوای واسه کسی یه دیوار رو هم رنگ کنی باید قرارداد امضا کنی چه به اینکه بخوای تو شوی به این بزرگی شرکت کنی و موضوع دیگه اینه که چرا این ویدیو باید بعد از این همه سال پخش بشه؟؟؟ و امیرحسین بخاطر منافعش در ایران این مصاحبه رو انجام داده،اما گویا هنوز به هدفش نرسیده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی گفته مگه
(sm70)الان وسط ویدیوام فعلن چیزی از افشاگری ندیدم
(sm30)این کجاش افشاگری بود
شبی که درد مشترک به مرگ مشترک رسید (sm50)
برا مردمی که میگن رها باید اجازه میداده حرفاشو بزنه اینم افشاگریه دیگه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
(sm77)
یعنی عاشق اینم که نکته رو وسطش گفتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)منم عاشق این یهویی ظاهر شدنت و مچ گیریت هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول تحقیق کن این سایتا چجور فیلم ایرانی اچ دی میزنن
زر نزن اون دفه گفتم کور بودی دیوس مخ منوو کار میگزی هز بار ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
MeGUI
StaxRip
Hybrid
Handbrake
هی میپرسه .. (sm74)
(sm2)بمیرنقل قول:
(sm2)
صد بار گفتم با یکی از اینا ..
(sm2)عجب صحنه ای بود
گرچه چشمم اب نمیخوره فردا تست میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
این برنامه ها فوق پیشرفته ترین برنامه ها در زمینه انکودینگ هست ..
و خود بحث انکودینگ خیلی خیلی پیچیده س..
تو کار باهاش به مشکل میخوری ..
میخوای استفاده کنی قبلش آموزشاشو ببین ..
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی دیوس 4 روز پیش یه برنامه برا تو و هادی آپ کرده بودم نصب کن اونو دیگه ..
زر نزن میزنم دی وی دی ریپ بینم خروجی چه رزولوشنی میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم برات تو پیچیده س اونی که آپ کردم چن روز پیشو نصب کن بیا داره HD ..نقل قول:
الی دان کن کرک شده س کانفیگم هس 720 و 480 ..
فقط از زیپ خارج کن اجرا کن ..
سینجول این چه عکسیه (sm2) تازگیا مزد ترس 2 میداد شبیه عموی مهران شدی (sm120)یه لحظه فکر عکس اونه (sm2)
هر عکسی میزاریم میگه شبیه یکی شدی .. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزار یه سرچ کنم شاید گیر بیارم عکسشو (sm2)
یعنی با این میشه از همین دی وی دی های معمولی اچ دی کشید بیرون ؟نقل قول:
دق دادی منو رسما این برنامه ش بی نظیره هر چی برنامه ریپ باشه من نصبیدم این سرعتش بی نظیره ..نقل قول:
سرعت بخوره تو سرت
اشترم قسمت دوم اگه هنو دان نکردی
اخه این کم حجمه
تا دقایقی دیگر بینم این سینجول خیرش میرسه یا نه
سینجول ریدمانی دیگر ثبت شد دیوث من نمیدونم تو چه کخی داری اینقد دروغ میگی خو بوزینه خودت تا بحال تو عمرت از دی وی دی اچ دی زدی که واسه من رو میکنی
(sm85)(sm185)