؟؟؟؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
؟؟؟؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اب بهت بدم(sm2)نقل قول:
برو بده گفتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی ادب گزارش پست خلاف دادم(sm2)نقل قول:
امیر بنش کن(sm70)
مادرزن عزیزم ببین چقدر با ادب هستم من دیگه با این بی ادبها حرف نمیزنم(sm2)
مردک خائن(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
به نظر میومد که آره ولی خب فشار گرسنگی بیشتر بود (sm120)نقل قول:
نه دیگه یه بار تو یه بارم آتیِ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذار ناخنات بلند بشه با ناخن بیشتر حال میده (sm70)نقل قول:
بـآ چـنـگـآل {-89-}
ای داد ای داد (sm59)نقل قول:
والـآ صـبـح ایـنـجـآس ،امــآن از دوری (sm25)
با سلاح سرد یا با سلاح گرم؟ (sm120)نقل قول:
نــویـــد تــورو بـآیـد بـکـشـم (sm30)
میگم فرداشب بذارن دم در فقط پیش از ساعت 9 شب برو بردار کسی دیگه برنداره ببره ها (sm2)نقل قول:
(sm50)
آرسنال 3 منچستر 0؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(sm194)(sm133)(sm194)