گیم اف با کیفیت عالی کم حجم بزودی در تاپیک
نمایش نسخه قابل چاپ
گیم اف با کیفیت عالی کم حجم بزودی در تاپیک
دوباره پام ریده شده باید برم بیمارستان ! 14 روز بستری و 2 ماه استراحت قبلی کم بود دوبار عمل جراحی و بیهوش شدن کم بود باز دوباره همه ی این مراحل رو باید طی کنم ! (sm74) حس می کنم دنیا داره بهم بیلاخ نشون میده (sm25)
کوفت درد په واس چی به من اون حرفو میزنی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی هه این نمیشناسمش .. (sm74)
مهناز افشار و بهرام رادان یه گوشه ای رو اجرا کردن از مراسم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز همه اومده بودن کلن خیلی جذاب بود ..
شکنجه گر...
(sm155) شهرزاد پلی ..
کلن زنها رو نشون ندادن از جلو (sm120)
هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه «هر آنچه که داریم از امام داریم» گفت: همه باید به امام خمینی و بیت ایشان خود را بدهکار حساب کنیم، بدهکارها هدیه خوبی در مقدمه انتخابات به بیت امام ندادند.
به گزارش ایسنا، اکبر هاشمیرفسنجانی در مراسمی که به مناسبت فرا رسیدن دهه فجر و ورود امام به کشور در ترمینال شماره یک فرودگاه مهرآباد برگزار شد، اظهار کرد: صلاحیت شخصیتی که اشبه به جدش امام خمینی است را قبول نمیکنید؛ شما صلاحیت خود را از کجا آوردهاید؟ چه کسی به شما اجازه داده است که قضاوت کنید؟ چه کسی به شما اجازه داد که یکجا بنشینید و داوری کنید؟ برای مجلس و دولت و جاهای دیگر و اختیارات را در دست بگیرید؟ چه کسی اجازه داد که اسلحه برای شما باشد و تریبونها برای شما باشد؟ چه کسی اجازه داد که تربیونهای نماز برای شما باشد و صداوسیما برای شما باشد؟ چه کسی به شما اینها را داد؟
رئیس جمهور اسبق ایران با تاکید بر اینکه «اگر امام خمینی و نهضت ایشان و اراده عمومی مردم نبود هیچکدام از اینها نبودند»، اظهار کرد: در زمانی که باید همه به هم تبریک بگوییم هدیه بدی به بیت امام دادید.
هر سال اینجوره حالا افتتاحیه خبری نیس اختتامیه زنا زیاد میان بالا از ته سالن نشون میدن بگو یه کلوز اپ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول شبیه روزبه بمانی شدی
(sm2)
بمیرن با این نشون دادنشون. دوربینشونم یه جوریه که اگه کسی ارایشم کرده باشه نشون نمیده.نقل قول:
خواب (sm1)(sm25)(sm132)(sm81)(sm50)(sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون شک نبرد ویندوز 10 برای پیروزی بسیار دشوار خواهد بود، بویژه از آنجایی که بسیاری از کاربران ویندوز 7 در نظر ندارند تا به ویندوز 10 مهاجرت کنند(اکبر(sm39))، با این حال مایکروسافت مصمم شده تا با بهبودهای اساسی، این کاربران را نیز جذب ویندوز 10 کند.
جان منست او هی مزنیدش
آن منست او هی مبریدش
آب منست او نان منست او
مثل ندارد باغ امیدش
باغ و جنانش آب روانش
سرخی سیبش سبزی بیدش
متصلست او معتدلست او
شمع دلست او پیش کشیدش
هر که ز غوغا وز سر سودا
سر کشد این جا سر ببریدش
هر که ز صهبا آرد صفرا
کاسه سکبا پیش نهیدش
عام بیاید خاص کنیدش
خام بیاید هم بپزیدش
نک شه هادی زان سوی وادی
جانب شادی داد نویدش
داد زکاتی آب حیاتی
شاخ نباتی تا به مزیدش
باده چو خورد او خامش کرد او
زحمت برد او تا طلبیدش
(sm50)
«تصور کن - یغما گلرویی»
داعش خطری برای تمام دنیاست.
(به زودی...) کارگردان: امید مردان بیگی
آهنگساز: اشکان دباغ - امیر دانایی
تنظیم کننده: اشکان دباغ
خام بیاید، هم بپزیدش (sm50)
دوستان این هارد رو میشه به گوشی وصل کرد؟!
باید کابل رابط بگیرم؟!
اصن کار میکنه رو گوشی اندروید؟!
همچنان خواب (sm88)
گل بی رخ یار خوش نباشد
بی باده بهار خوش نباشد ... (sm50)
[Forwarded from Amirarjeiniart]
ندونستی عاشقی چه رنگیه
نمی دونستی به این قشنگیه
ندونستی و نمی دونی هنوز
که چشات مثل خروس جنگیه
شکل اصلی ترانه این بود که آن روزها با نظر دوستان تغییرش دادم و حالا بسیار پشیمانم .
من درست نوشته بودم.
و به اشتباه تغییر ش دادم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]art(sm54)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...(sm120)
(sm2)
سالار عقیلی ... (sm74)
هَل مِن ناصر یَنصُرنی؟! (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با گریه جاری شو بازم بهاری شو
با درد خلوت کن از غم شکایت کن ...(sm181)
اگه گوشیت هواوی باشه فکر نکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی رو اکثر گوشی ها میشه
پس رو اس 5 احتمالا میشه دیگه؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد در صدنقل قول:
خوبه پس (sm118)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون (sm19)
محمد معتمدی & محمدرضا لطفی (sm181)
اولش فک نمیکردم که دلم رو برده باشه
یا دلم گول چشای روشنش رو خورده باشه (sm50)
اما نه، گذشت و دیدم دل من دیوونه تر شد
به تو گفتم و دلت از قصه ی من با خبر شد (sm50)
گفتم غم تو دارم ... (sm181)