[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خانوم شاعر گفتگوی صوتی کرده کی میتونه پیدا کنه؟
درست اپلود شد اگه نشد یه سایت اپلود بگین منم اپلود کنم
(sm77)منچستریونایتد؟چرا مافیایی؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] جریان این چیه؟؟؟
منو تمام پلشتی این دردُ... (sm50)
مصاحبه کسی داره؟
من دموشو دارم ولی بلد نیستم بزارم
(sm77)(sm77)(sm50)(sm2)(sm77)
دمو نه کاملشنقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا خدا.اینا دیگه کین(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو اینجا آپلود کن:نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
picofile.com کاری نداره.
نکته رو بگو (sm17)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud66 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینه آیا منظورت.من که مخم گوزید(sm17)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اون نیست ولی خیلی نزدیک شدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز 5 تومن واسه یه دختره اتود خریدم ! (sm74) آخه چرا این کرو کردم ؟؟؟ چرا ؟؟؟ (sm81)
خودت بگو به بچه های باران اصن امیدی نیس.نمیدونم علت خلق کردنشون چی بوده(sm120)نقل قول:
تنها امید ما سینجوله
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm35)
(sm120)
آدما تو نشگی مهربون میشن(sm132)یاشاید هول کردی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به پسره 14ساله همینجوری 10 هزار تومن دادم(sm54)
عجب چیزی بود.بخدا به اون مرده شک کردم که نکته تو اونه ولی فکرشم نمیکردم معین باشه.اومدم پایین دیدم نکته رو گفتی.نقل قول:
عکس ماله چه وقتیه؟فک کنم الان دو سال از زدن تاریخی سیبیلاش میگذره.(sm120)دلم برا معین با سیبیل تنگ شد.(sm74)
داره میرینه به همه خاطراتمون با آهنگاش.(sm172)
عکس ماله زمستون 91 هست موقع فیلمبرداری آغوشنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud66 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معین یعنی این (sm81)
کاشکی یه روز صبح شه کاش فقط ای کاش (sm172)
خب خداروشکر به خودم امیدوار شدم (sm2)نقل قول:
باو دختره 18 سالشه با دوستش سوار ماشین دوستم بودیم گفت مداد برام بخر منم خریدم (sm25)
جو مردونگی و غرور گرفته بودت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب بی رحمانه زیبا بود آمار هم میداد (sm2)نقل قول:
رسول خوبی چه خبر ؟ چه کار مکنی ؟
هیچی بدبختی (sm9)
بدبختی چرا ؟نقل قول:
پام دوباره به گا رفته باید احتمالا برم بیمارستاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
تو کشتی میگیری با پاهات (sm25)نقل قول:
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه خود درد من بودند......گمان کردم که هم دردند (sm50)
(sm51)
بزار بشم خراب تو..........(sm50)
دوستان چگونه میتونم دو تا لینک یوتوب دانلود کنم ؟؟؟
امیر فرجام - پاییز اون سال ... (sm50)
کسی نمیدونه چطور از یوتوب دانلود کنم؟