ssyutube.comنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک فیلم رو بزار دانلود کن ولی چیلترشکن میخواد
نمایش نسخه قابل چاپ
ssyutube.comنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک فیلم رو بزار دانلود کن ولی چیلترشکن میخواد
برگا که میریزه بارون که میباره وقتی یکی میگه خیلی دوسم داره
وقتی زمستونه وقتی هواسرده وقتی یکی میگه میره که برگرده(sm81)
آخ آخ آخ معتمدی چی خونده ...(sm74)
اینکه چیزی نداره همش میخواد یه نرم افزار دانلود کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خودت اینو لینک بده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از یاد می برند مرا دیگری کنند از دستمال گریه من روسری کنند (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز آی و دل تنـگ مرا مونس جـان باش
وین ســوخته را محرم اسرار نهان باش
ز آن باده که در میکـده عشـق فروشند
ما را دو سـه ساغر بده و گو رمضان باش
درخـرقه چو آتش زدی ای عـارف سالک
جهـدی کن و سر حلقه رندان جهان باش
دلـدار که گفـتا به توام دل نگـران است
گو می رسم اینک به سلامت ، نگران باش
خون شد دلم ازحسرتِ آن لعل روانبخش
ای درج محبت به همان مُهر و نشان باش
تـا بر دلـش از غـصّه غبـاری نـنشیند
ای سیل سرشک از عقب نامه روان باش
حافظ که هوس می کند ش جام جهان بین
گو در نظر آصـف جمشـــید مـکان باش ... (sm27)
(sm74)
برو که بی حقیقتی تو قلب من جات نیست... (sm50)
ساقی چمنو گل رو بی روی تو رنگی نیست (sm81)
(sm2)
(sm30)
- (sm50)
نَوَفَهمَه دِ دِ نَفَهمَهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید از کیان ویندوز 7 ، 8.1 و حتی ایکس پی در برابر تبلیغات مسموم و شوم این دفاع کنیم . ای کاربران ویندوز چرا سکوت کرده اید ؟! سکوت جایز نیست ! سکوت هر کاربر خیانت است به ویندوز . آهای شما ، شما نه راحت باش بغلیت بله شما رو میگم که چنجره زدی اون پایین سکوت نکن که ویندوز در خطر است
خبر فوری
الخبر العاجل هدف هدف هدف جمیل
breaking news
Dernières nouvelles
شادمهر با ویدیویی فوق خفن می آید . منتظر باشید ...
الشادمهر العقیلیه فی الفيديو أعلاه حار هو الانتظار ...
shadmehr aghili comes with hot new music video comig soon . looking for ...
Shadmehr aghili avec les chaudes vidéos de musique nouvelle et vous attendent
مرا به طوفان داده ای خودت کجایی ... (sm50)
از شما هواداران پرسپولیس بابت یادآوری 10 دقیقه،10 نفره تشکر می کنم.می خواهم بدانید که همیشه در قلب من هستید.
در ادامه این پیام آمده است:می خواهم سراغی از دوستم مهدی رحمتی بگیرم.برادر حالت چطور است؟برای هواداران پرسپولیس آرزوی بهترین ها را دارم. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا یادم نمیاد ... (sm88)
برای اولین بار از موزیک باران
هوا سوز داره لباست کمه
منو تن کن و تو خیابون بیا
تو از آسمونی ... شاهده
مثل برف های زمستون بیا ... (sm50)
امیر
یه سایت خوب برا خرید کریو میگی
اشترم یغما بدون تگ ؟
میشه پی دی اف فارسی تبدیل به ورد کرد ؟
اره یه سری نرم افزارای مخصوص این هس که بهم نریزه هر چیزیو دان نکن متاسفانه خیلی وقته استفاده هم نکردم اسمش یادم نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)این هس پولیه ببین می ارزه
هم اکنون سفارش دهید! فقط با پرداخت ۴۹۰٬۰۰۰ ریال نرم افزار را دریافت نمایید.(sm209)تبدیل انلاینشم صفه ای 200 تومن
الی فیلم visit ترسناکه ؟ تو حد واندازه کانجورینگ هست یا نه؟
convert2mp3.netنقل قول:
خودش فیـــــلتر نیست ولی لینک دانلودی که میده فیــلتره.
به من چیکا دارین هرچی میشه پای منو وسط میکشین .. (sm74)
مــــــیــــــکََََََََََ ََََََََََََََََََََشــــ ـــیــــــــــــــــــــن ..
اینو دیدم یادم افتاد میخواستم برم دوش بگیرم (sm19)
با اختلاف بهتزین برنامه ای که من باهاش کار کردم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
32
64
نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوش گرفتی بعدش خوب استراحت کن ..
- تبدیل فایل های PDF به فایل های Microsoft Word, WordPerfect, OpenOffice برای استفاده دوباره
- پشتیبانی از زبان پارسی در ساخت فایل های PDF از طریق نرم افزار Word
این تطاول که کشید از غم هجران بلبل
تا سراپرده گل نعره زنان خواهد شد
گر ز مسجد به خرابات شدم خرده مگیر
مجلس وعظ دراز است و زمان خواهد شد
(sm50)
این لینکی که داده من دیشب زده بود حجمش خیلی زیاده 3 ساعت فیلمه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud66 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا لینکی که مال رادبو پلاسه رو رو میزنی اختصاصی موزیک باران ..
وای وای وای رادیو پلاس قسمت قلیش یه بابایی رو میگف که 30 تا زن داشت همشهری ما هم بوده 95 سال عمر کرده 4 سال پیش فوت کرد وای وای وای .. (sm59)
شاگرد استاد شجریان از تحولی بزرگ در دوران کاری خود با تجربه جدیدش در «شهرزاد» میگوید
سینا سرلک: از تکرار در زندگی فراریام
- از نزدیک دیدم که یک هنرمند کلاسیک و قدیمی و پرآوازه مثل «آندرهآ بوچلی» با یک خواننده پاپ مثل «سلن دیون» همکاری میکند
- در تاریخ سینما وتلویزیون، سریال «شهرزاد» جزو بهترین و با کیفیت ترین آثاری ست که تا کنون ساخته شده
- در همکاریهایی که با محسن چاوشی در قطعه «مینا» و «کجایی» داشتیم، اولویت و دغدغهمان فرار از یکنواختی بود
+ دانلود نسخه صوتی و تصویری قطعه «برخیز» از تماشاخانه سایت موسیقی ما
(sm27)