[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در 99 درصد موارد نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمان ارشد خیلی نرم افزار امتحان کردم ولی بیشترش نشد ینی همون 99 درصد ینی بیچاره میشدم :|
این نرم افزاریی که میگن پشتیبانی از زبان فارسی چرته . ینی عربیه
(sm50)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
زر نزن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه شبیه عکس باشه کلا نمیشه... اگه با وورد درست شده باشه میشه
اونایی که با وورد درست شده رو میتونی با کپی پیست معمولی هم بریزی تو وورد(sm120)
شمع و پروانه منم ... (sm181)
بدونم دوستم داری صبر و طاقت میارم
چه کنم دوست دارم ... (sm181)
(sm98)(sm39)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی من با سالها تجربه میگم نمیشه پس ببندنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از هر 100 تا شاید یکی بشه
تو فسیلی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای 100 تا پی ادف بدم با کپی پیست ساده هم بتونی بزنی تو وورد(sm120)
احمق میگه تبدیل اونطوری عمه ی منم بلده . در ضمن اونطوری به درد عمه ی استاد میخوره(sm120)نقل قول:
مرد حسابی یه زمانی به من میگفتن اسی پی دی اف (sm2)هر کی پی دف اف میخواست تو دانشگاه میومد پیش من (sm120) حتی دخترا هم میومدن ولی من حتی نگاهشونم نمیکردم (sm2)(sm2)
(sm50)
آخ آخ بیچاره شدیم (sm74) گفتم این ممه تیر نحسه ها هر موقع این اومد ازش نقل گرفتم بیچاره شدم (sm81)
نقل از ممه تیر = اتفاقات غیر منتظره و بیچارگی ( حتی رفتن تا پای مرگ هم دیده شده )
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm50)
تم ترسناک داره ولی نه در اون حد بیشتر درام و هیجان خیلی فیلم خوش ساختیه دو تا بچه نوجوون بازیگرای اصلیشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)دو تا از فیلمای اسکار اومدن استیو جابز و اسپوتلایت
"صلاحیت شخصیتی که شبیه به جدش امام خمینی است را قبول نمیکنید؛ شما صلاحیت خود را از کجا آوردهاید؟...چه کسی به شما اجازه داد که یکجا بنشینید و داوری کنید؟ " این بخشی از صحبت های آقای هاشمی رفسنجانی درباره رد صلاحیت حسن خمینی بود
ذوالنور: رافت نظام نبود، برخی باید کنار آقازاده در اوین میبودند
هم انگلیس و هم چین مدعی هستند که فوتبال را ابداع کردهاند. این اختلاف نظر بین نخست وزیر بریتانیا و رئیس جمهور چین که طرفدار منچستر یونایتد است هم مطرح شده
هرجا لب جاده کسی به انتظار نشسته بود به یاد من باش(sm169)
خوابی مربوط به امام «رضوانالله تعالی علیه» به نقل از آیتالله مرتضی تهرانی:
در همان ایام یک شب خواب دیدم که بیابانی است و جمعیت کثیری، مثلاً یک میلیون نفر دایرهوار ایستادهاند و در مرکز این دایره هم کارهایی انجام میشود که من از دور نمیبینم. جمعیت را شکافتم و تا مرکز دایره پیش رفتم. در مراکز دایره دیدم به اندازه ده دوازده متر جا هست.
در یک طرف رسول اکرم«ص» تشریف دارند و شمشیری در دستشان است. مقابل ایشان هم محمدرضا پهلوی ایستاده است.
حضرت رسول«ص» چند بار فرمودند آیا کسی هست که بیاید و این شمشیر را از من بگیرد و حد خدا را بر این مجرم جاری کند؟ هیچ کسی نیامد. این کسی که داشت این حرف را میزد، خودش با امام «رحمه الله علیه» موافق نبود و با تعبیر تلخ و نچسب از ایشان یاد کرد. گفت حضرت دو سه مرتبه فرمودند و کسی نیامد. یک وقت دیدم جمعیت دارد شکافته میشود و کسی دارد جلو میآید. از دور نمیدیدم. نزدیک که آمد متوجه شدم حاجآقا روحالله است.
جلو آمد و به حضرت سلام و عرض کرد: «یا رسولالله! من آماده هستم.» بعد هم شمشیر را گرفت. گفت حاج آقا روح الله شمشیر را بلند کرد و با یک ضربت سر شاه را پراند، اما تن بیسر جلو آمد و یقه ضارب را گرفت و مقداری با هم دست به یقه بودند تا سرانجام حاجآقا روحالله که دید این تن بی سر نمیافتد، لذا دست راستش را انداخت و امحا و احشای او را بیرون کشید. از خواب بیدار شدم.
(sm120)
میخوام برم دریا کنار دریا کنار هنوز قشنگه
آخ میدونم از سبزه زار تا شالیزار هنوز قشنگه
- (sm2)
بخوای بری شمال... فقط حمیرا اونم تو جاده چالوس.... (sm51)
تو هم شراب خودی هم شرابخوارۀ خود
سوای خون دلت در سبو چه میبینی؟ (sm50)
بانو سولماز (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیاقت میخواد گوش دادن به صدای محسن چاوشی... که اینا ندارن..اصن کی باشن که راجب چاوشی نظر بدن بعد بیان بگن اصلا گوش نمیدیم
سلام
سلام رضا (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا منم همینو میخواستم بگم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sako [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه ی عشق بمون
واسه ی عشق بمیر ... (sm50)
دمت گرم با این تیکه بدجوری حال کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برایم جالب بود؛
بعد از "عصر یخبندان" و "خانه دختر"، این بار آهنگ "غیرمعمولی" با ترانه خودم و صدای محسن چاوشی را روی قسمتی از فیلم "هفت ماهگی" شنیدم.
گویا ما بدون آنکه خودمان بخواهیم و بدانیم، در حال ثبت یک رکورد هستیم!
::::: "غیرمعمولی" متولد زمستان سال۸۹ :::::
علی بحرینی _ 920
(sm50)
بدونم دوستم داری صبر و طاقت میارم ... (sm181)