ممنون میشم یه تاپیک فول آلبوم در خور شایسته محسن عزیز بزنید . یعنی کیفیت اورژینال
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون میشم یه تاپیک فول آلبوم در خور شایسته محسن عزیز بزنید . یعنی کیفیت اورژینال
میایم اینجا که حداقل اینجا راحت باشیم اسکل گیر میشیم
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می به کوی خماران هر چه بود نوشیدم
با چنین می آشامی غایت خمارم بین ... (sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm30)
من واسه خودم چارچوب درست نمیکنم از کسی هم بت نمیسازم - سامان جلیلی گوش میدم ، معتمدی گوش میدم ، شجریان گوش میدن ، ناظری گوش میدم ، چاوشی گوش میدم ، یزدانی گوش میدم - امیرفرجام گوش میدم ، احمدوند گوش میدم - شماعی زاده و هم دوره هاش (به جز شهیار قنبری و بابک افشار و بابک بیات و منفردزاده) رو به هیچی قبول ندارم
(sm59)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گناهه هرچی که گذشت به گردن ما بوده و هست (sm50)
از حق نگذریم بی راه نمیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طفلک خواب زده شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ربطی داره ، اینارو دوست دارم - سلیقه ی من اینجوریه - به خودم مربوطه - مگه باید بابت کارایی که میکنم به کسی جواب پس بدم - سر تک تک حرفایی هم که زدم هستم
نه عزیز دلم (sm19) ولی اینکه بیای به اشخاص دیگه انواع توهین تمسخر کنی زشته ! شما سلیقت ایناس دمت گرم خیلی هم خوب ولی بیای به بقیه بگی مقوا و فلان جالب نیست ! بهتره به جای این الفاظ یه کلام بگی : من خوشم نمیاد ! (sm10)نقل قول:
من به کسی تا حالا توهین نکردم ، کسی رو هم مسخره نکردم - مقوا رو از استادم فراصتی یاد گرفتمنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقی سلیقس و آدم هر موقعی فاز موسیقی خاصی داره عیبی نداره ! منم امشب فاز آهنگ های سامی بیگی داشتم هی رو ریپیت بود هیچ خجالتی هم ندارم ! چند روز پیشم گوگوش گوش میکردم ! عادم یه بار غمگینه یه چیز بهش حال میده یه بار شاده یه چیز دیگهنقل قول:
دلیلش ؟؟؟ (sm54)(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران باش حل نمیشهنقل قول:
(sm111)نقل قول:
من میلادم رضا صادقی نیستم دلیلش رو نمیدونم شرمنده داداش(sm10)نقل قول:
عمو رضا داره میره عشق و حال (sm25)
(sm2)نقل قول:
ساقی بده پیمانه ای ،زان می که بی خویشم کند
برحسن شورانگیز تو ،عا شق تراز پیشم کند
زان می که در شبهای غم ،بارد فروغ صبحدم
غافل کند از بیش و کم ،فارغ ز تشویشم کند
نور سحر گاهی دهد ، فیضی که می خواهی دهد
بامسکنت، شاهی دهد،سلطان درویشم کند
سوزد مرا،سازد مرا ،در آتش اندازد مرا
وز من رها سازد مرا ،بیگانه از خویشم کند
بستاند آن سرو سهی ،سودای هستی از «رهی»
یغما کند اندیشه را ،دور از بد اندیشم کند ...(sm27)
رهی معیری
خوابم نمیاد (sm50)
الان دیدم پوریا شرمنده (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خالی کردم ... (sm120)
خوب نگام کن تا ببینی چهره ی دردو صبوری(sm50)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
عیب نره! (sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی احمدوند - بارون ... (sm172)
Amirarjeiniart, [۰۳.۰۲.۱۶ ۱۰:۱۸]
[Forwarded from Amir Arjeini]
[ File : Mohsen Chavoshi ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]) – ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]) ]
امیر خان؟ با امیر ارجینی رابطه ای داری از کانال تو اهنگ گذاشته؟؟
عشقم آهنگ جدید نداد ؟؟
(sm70)مفسد نبودی طراوت مجمع کم شده بود
مفسد عمته.یک طراوتی نشونت بدم همگی با هم بریم فتا(sm2)(sm2)(sm2)
اقا این اینستای باران دسته کیه بیاین تکلیفو مشخص کنید میخوام یه نسخه واسه فالووراش بپیچم
اشترمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه.دسته بزقوش بود امیدم بیشتر بود به درست کردنش(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیوث به حرفه ادم گوش نمیده که وگرنه میزدیم تو کاره افزایش فالوور و لایک