میلاد هاشمی نوشته تنظیم مشترک با شادمهر برای ویدیو..
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد هاشمی نوشته تنظیم مشترک با شادمهر برای ویدیو..
کجا نوشته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammadbitaraf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینستا، پست یکی مونده به اخر، ریپلای کرده کامنت یکی رونقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی... نمیدونم چی بگم شاید حرف اون طرف درست باشه و خودش تنظیم کرده زده ب اسم میلاد هاشمی.شایدم واقعا مشترکه. . ب هر حال اگه مشترک باشه هم بیشتر کارش با شادمهر بوده قطعا... همینم ک ی نقشی تو تنظیم داشته امیدوار کنندستنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
این صیغهی مشترک دیگه چیه راه انداختن(sm2)
ویدیو امشب منتشر میشه یا حالاحالاها مونده ؟
باید ری... تو این اشتراک(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه امشب ساعت9 پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا میگفتن که تنظیم اهنگ تکرارم نکن بین سعید زمانی و شادمهر مشترک بوده اما از سعید زمانی تو کامنت پرسیدم که در جوابم گفت که نه من فقط نوازنده پیانوش بودم و یه دستی به سر و روی تنظیم کشیدم و تنظیمش تماما با شادمهر بوده که بعد از انتشار کاور هم فقط اسم شادمهر رو زدن یا مثلا میگفتن تنظیم اهنگ خلیج فارس که قرار بود پارسال منتشر شه بین سعید زمانی و میلاد هاشمی مشترکه که سعید زمانی بازم گفت من فقط نقش مشاور رو دارم و تنظیم تماما بر عهده میلاد هاشمیه و معلوم نیست آینده چی بشه و تماما من تنظیم کنم یا در همین سطح باقی بمونه که اون آهنگ فعلا طلسم شد ... بعد آهنگ شهر دیوونه با صدای احسان خواجه امیری منتشر شد که تو کاور نوشته بود تنظیم مشترک سعید زمانی و میلاد هاشمی ... کلا منظورشون از کلمه مشترک رو نمیفهمم و حالا که شادمهر زحمت کشیده و تنظیم کرده حداقل یه خرده بیشتر زحمت میکشید و تنهایی تمومش میکرد .. (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]