نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متنظریم (sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متنظریم (sm19)
حرف دل خیلی ها رو گفتی قردشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
آلبوم فوق العاده زیبا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این روزها همه کارشناس زندگی شده اند اما هیچ کس کارش زندگی کردن نیست!
همه شاعران شعرهای قشنگ و متفکران جملات ناب شده اند,
اما هیچ کس قدرت درک ساده ترین مسایل زندگی را ندارد,
همه تماشاچیانی شده ایم که فقط بیرون از گود داد میزنیم لنگش کن, اما هیچ کس قدرت و جرات جنگیدن را ندارد...
صداش خیلی قشنگه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سکوت ، من نگاه ، من هیچ ... (sm50)
کی فکرشو می کرد مجید کاظمی خائن درآد(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدی گفتم دیدی گفتم که یه روز پر میکشی تو هوا دیدی گفتم دیدی گفتم که تو هم میری به خاطره ها (sm209)
(sm74)