دلم هوای ی ترانه تو سبک سبب کرده(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
دلم هوای ی ترانه تو سبک سبب کرده(sm50)
پس سبب گوش کن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه کیفیتها نسخه بدون یوتوبه یا ...؟
1080 بدون یوتوب میخوام کسی گرفته؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
00:43 آرم یوتوب اومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط akig [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا نسخه ای که روز اول اومد یوتیوب داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بعدا بدون یوتیوب جایگزین شد
من دانلود کردم نداشت
شما الان دانلود کنی نداره
امیر نسخه کارگردان جای گزین کرده یوتوب ندارهنقل قول:
دوستمون Akig لینک مستقیم داد دانلود کردم یوتوب داشت(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا همینه که امیر گذاشته(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم کیفیت نسخه کارگردانه؟
بچه بودم غصه وبالم نبود هیشکی حریف شور و حالم نبود(sm74)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطفا 1080 دوباره بذار برا سومین بار دانلود کردم بازم ثانیه 45 یوتوب میاد
آقا اسم آلبوم هم مشخص شد
وارث(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا درسته(sm60) مشکل از IDM بود بدونش حل شد (sm127)(sm19)(sm174)
حالا ک اسم آلبوم مشخص شده پس معلومه زود میاد
کجا اسم البومو گفتن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم البوم.......
تلگرام شادمهر گذاشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وارث
تو ایتیونزم هست
SHADMEHR AGHILI:
Listen to Vares - Single by Shadmehr Aghili on AppleMusic.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Listen to songs from album cares
اینو تو تلگرام شادمهر زده
(sm118)نقل قول:
اگه برای ایتونزه که ایتونز الکی برای همه ترک ها مینویسه اینم البوم رابطه(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]/album/rabete-single/id813834999
(sm70)
من که فکر نمیکنم وارث باشه
نه مطمئن باشید اسم آلبوم وارث هستش
اگه به هوا آیتونز میگید که تو تگ هاش آلبوم رو زده وارث در جریان باشید که آیتونز سینگل که میزاره، حالا هرچی میخواد باشه عنوان آهنگ و آلبوم رو یکی میزنه مگر اینکه از قبل آلبوم برا پیش فروش قرار گرفته باشه و ترک لیستش تو سایت باشه که اسم آلبوم رو درست بزنه مثل این:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونایی که به صورت سینگل اومدن تا حالا رنگ فونتشون پرنگ تره...
(sm50)
ترک لیست البوم تا الان :
تجربه کن،تو که میدونی،همیشگی،ادامه میدمت،روز سرد،
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)( sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(s m127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
نقل قول:
(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)
به اضافه وارثنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با وارث میشه 6 تا 3 تا دیگه میمونه اونا جدیدن به نظرتون یا از کارای قدیمی هستشنقل قول:
چه البومی بشه این البوم
فقط اگه سر حرفش باشه و از اهنگهای قبلیش تو البوم نذاره
ضبط آخرین ترک آلبوم شادمهر به نام «روز سرد»دیروز به پایان رسید.
اینستاگرام شادمهر عقیلی
آهنگ وارث خیلی خوب بود اما من حس میکنم تجربه کن از همه آهنگای آلبوم قشنگتر باشه(sm118)
شادمهر عقیلی امروز از کار بر روی آخرین تراکِ آلبوم جدیدش خبر داد
عکس برای امروز است
پ . ن : روز سرد!
تجربه کن یه آهنگ شاده یه پله بهتر از فقط با تو اما چیز خاصی ندارهنقل قول:
باید منتظر نبوغ خودش تو آهنگسازی باشیم
اتفاقا تجربه کن ی آهنگ اسلو هست نه شادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm51)خدا کنه البوم یکجا بیاد نه قطعه قطعه
یکجا بیاد هر کس 3-4 اهنگ برمیداره میگه همونا خوبه همه راضی میشن
ولی قطعه قطعه در مجموع همه رو شاکی می بینیم (sm70)
میلاد هاشمی و قطعه اسلو و هیت(sm2)نقل قول:
خودت خندت نمیگیره
آهنگ های میلاد هاشمی همه ریتم شادی دارن