طفلک سندی کلا ک.س خوله
نمایش نسخه قابل چاپ
طفلک سندی کلا ک.س خوله
چرا کسخله ؟ اینکه یه نفر شادی رو بیاره به خونه ها میشه گفت کسخل ؟ (sm70)
همین امشب ترتیبشو می دم(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون بابت یاداوری (sm127)
(sm2)(sm2)بی شخصیته هادی سندی فقط آهنگ حاج آقا اولش شیخ داره حرف میزنه میگه جمعیت را باید زیاد کرد (sm2)(sm2)
ولی کلا باحاله (sm120)
نسخه کاملش همینه دادا صابر؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم چادرو بردار (sm118)
آهنگ داروی سندی (sm50)
نسخ ام (sm50)
6 دقیقه...
5 دقیقه
4 دقیقه
3 دقیقه
(sm2)
2 دقیقه
1 Minute
رفتیم واسه دانلود(sm118)
(sm98)
جونووووم(sm111)
(sm74)
رمضون(sm185)(sm185)(sm185)(sm185)(sm185)(sm18 5)(sm185)(sm185)(sm185)(sm185)(sm185)(sm185)(sm185 )(sm185)(sm185)(sm185)
(sm2).
هادی دمت گرم(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره همینه . این 2 تا نسخه هستن که یکی طولانی تره . یوتیوب رسمی یِ دانش گاه هم هست .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم از امیر و صابر و رامی همه چیز را یاد میگیرم چشت در بیاد (sm2)(sm2)
ساعت 3:56
12 مهمان(sm54)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره من لينک اولى رو گرفتم.دومى طولانى تر و بهتره
(sm50)
- (sm50)
(sm181)
(sm118) هی میگم ملت اسکلن انگار خودم پرفسورم منم یه مشت کروموزومم ازون دورم، خوش و خرم (sm118)
(sm51)
(sm50)
آلبوم یراحی حالمون خوب کرد
(sm51)
وقتی میرم مغازه میگم همون همیشگی دست میکنه ۴تا تخم مرغ بهم میده (sm128)
بیشتر کسانی که با طنز صحبت میکنند، با احساستر و غمگینتر هستند.
وودى آلن
(sm50)
(sm51)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش وقتی نیستی چت روم خلوته(sm50)
میشه به درد غلبه کرد،
یه بار مارتین دندون درد داشت اتو رو زد به برق و صبر کرد بعد اونو گذاشت رو شونه اش.
اونوقت دندون درد یادش رفت
دیالوگ قرن
کیشلوفسکی
A short film about love
رادیکال میبینم این پایین - دیگه فکر کنم تو این ماه بیاد ... (sm59)