حسن تو مستر 90 تیم داری ایا(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
حسن تو مستر 90 تیم داری ایا(sm120)
مارکا نوشته بود پیشنهاد 92 میلیون یورویی پرز به لیورپول واسه سوارز(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود کاوانی رو چرا نمیخرینش؟(sm120) از کریم کمر خالی خیلی بهتره(sm120)
نه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفرش انلاین نی
میگم چرا حسن دیگه زر نزد(sm120) هی میگفتم چه مرگش شده(sm120)
مارکا پارسال نوشت سوارز با 40 میلیون یورو و قرارداد 5 ساله به رئال پیوست(sm120) زیاد جدی نگیر مارکا رو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا همه آواتارا raul ؟ (sm77)
(sm70)نقل قول:
مستر90 تیم ساختم(sm120)
حسن اف سی کلاب(sm120)
نزدیک 1 ساله تیم دارم 2 قهرمانی لیگ و 1 قهرمانی حذفی دارم ولی سال به سال ضعیف شدم و لیگ به لیگ سقوط کردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان لیگ درجه 3 هستم بازیکنا رو تمرین بده تا قدرتشون زیاد بشه مال من الان میانگین تیمم 450 هست قدرتشون(sm120)
لوگوی تیمم عکس ببعی گذاشتم(sm120)نقل قول:
امروز یه بازی دوستانه با ربات 2 دارم(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm30)
پیرلو بیا اینجا(sm137) پیرلو بیا اینجا(sm137)
کاش کروس منتفی بشه پیرلو رو بگیریم(sm120)