نچ دابل بگیر ...
نمایش نسخه قابل چاپ
نچ دابل بگیر ...
قیافه
تا دسته فرو کردم تو ملت
چند روز پیش رفتم از داروخونه یه بسته واسه دوستم خریدم ! (sm2) دختره فروشنده پرسید معمولی باشه ؟؟؟ گفتم نه تاخیری (sm2)
هم دکتر داروخونه یه خانم جوون بود هم فروشنده آرایشی و هم دوتا خانم جوون دیگه هم توی داروخونه بودن (sm2) بعد که پولش رو پرداخت کردم صندوق دار گفت : موفق باشید (sm2) ولی طعمش رو خودش انتخاب کرد ازم نپرسید (sm74)
این که مه نیست دود سیگار ... (sm50)
:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) (sm2)
با کارتن میفروشه من یه چند کارتن بخرم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو بیرون بیارین از قبرم ... (sm50)
به فکر اشتغال جوانان باشید کالای داخلی بخرید (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان عزیزت دوباره شروع نکن (sm120)
(sm2)
(sm2)
(sm30)
xx large
بفرست دادا خوشحال میشم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud66 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یه عشق پست مدرنی ... (sm118)
پ.خ رو چک کن(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه رستوران خوب تو اين مشهد نيست :/ اه اه ...(sm3)
رستوران احسان - خیابان احمد آبادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خیلی گرونه (sm2)
Okنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud66 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
xxxl هم دارن؟(sm2)
به قول اشترم فضای معنوی رو بهم نریزید (sm59)
ولی در کل کاپوتی یه چیز دیگس (sm2)
گو بخور(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Orgasm Fire X3
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو کدوم درسته بزارم؟سرعتش هم 16 باشه؟ تا تو دستگا و ماشین پخش شه؟سیدی امپیتری(sm10)
همیشه سیدی و دیویدی رو اولی میزارم و میزنم.
اینبارم میزنیم به امید 12 امام
(sm98) درست صحبت کن مردکنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقِزه نجیب و پاک بودم که نگو (sm2) همه سرم قسم میخوردن میگفتن چه پسر مومن نجیب باحیا و خوفیه (sm2)چه کارا که نکردم تو کارشناسی (sm2) ارشد دیگه آدم شده بودیم(sm2)
بسه دیگه (sm98)ببینم میتونی کاری کنی امشبو تو پارک بخوابم (sm2)(sm2)
همون ماسماسک سمت راست رو بکش پایین یه گزینه خودش داره Audio mp3نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
mp3نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت 8 بزاری بهتره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مثل ی لکه ننگ میمونی(sm2)
نه اونکه نیست.اون صوتی میزنه.بیشتر از20 اهنگ نمیشه زد.میخوام امپیتری (فشرده) بزنم. اندازه600مگابایت.(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8 میزارم(sm10)نقل قول:
خفه شو مردک هر موقع از تو نقل گرفتم یه بلایی سرم اومد (sm120) دیروز ترفند زدم گفتم ای ارواح خبیث ممه دور شید به ساعت نکشید مشکل حل شد (sm120) نگران فردا شدم(sm74)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm77)نقل قول:
mp3 رو به صورت data رایت کن میخونه ماشین دستگاه هم همینطورنقل قول:
برو بده مردک(sm2) تو خودت ی ملتو با نحسیت به گا میدی(sm2)نقل قول:
بابا منو اینطوری نگا نکنین یه زمانی به من میگفتن اسی تکثیر(sm2) یه منطقه رو پوشش میدادم (sm2) هر چی رایتر بود زیر دست من ترکید (sm2) دبیرستان و دانشگاه و اقوام و همه (sm2) باور نداری برو توپخونه پیش قیدیما بگو اسی تکثیر ، تعظیم میکنن بهت (sm2)
فردا یه کار مهمه با رئیس بزرگ اگه به مشکل بخورم همش تقصیر توئه (sm2)یه ورد یه چیزی ول بدم این ارواح خبیث ممه دور شن (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
اینجا منظورت شاید.گزینه سومی.ممنون(sm10)
یه چی سر هم میکنم اخر میزنم.(sm59)نقل قول:
از بس **** تکثیر کردی ترکیدی(sm2)نقل قول:
رئیستم مثل خودت ملنگه(sm2)نقل قول:
آرهنقل قول:
مخلصیم (sm10)
خیلی ممنون که گوش دادی(sm93)نقل قول:
راستش یه 15 20تا مثل این دارم(نمیگم ملودی چون احتمالا ملودی نیستن)چون بین اونا فقط شعر این صاحب نداشت اینو خوندم و برات فرستادم.بقیه رو شعرای صفا و یکی از شعرای یاغی بود.
از این به بعد حتما بیشتر کار میکنم.
من تو رو از قدیم الایام میشناسم.داداشم مسعود که یوزرمو با اسم اون ساختم (بنا به دلایلی) تو وبلاگی که واسه معین داشتی یکی از ملودیاشو برات فرستاده بود گفته بودی مثل سروده.کلا خانوادگی تو کار نوحه و سرودیم:))
به ممر احتمالا هر چی بفرستم میگه هیچی نداشت.واسه همین میترسم نابودم کنه.(sm120)
بازم ممنون(sm19)